Connect with us

Uncategorized

Ένα είναι το αφεντικό του Ηρακλείου!

Published

on

Για ακόμη μια φορά απέδειξε ποιο είναι το αφεντικό του Ηρακλείου ο ΟΦΗ, αφού επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο… συνήθης ύποπτος, ο Παπουλής, οποίοςστο 9′, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας του Εργοτέλη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και πλέον o ΟΦΗ φιγουράρει στη 5η θέση!

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά είτε ήταν άστοχοι, είτε έπεφταν επάνω στον πολύ καλό Βεζυρίδη, γνωρίζοντας έτσι την ήττα.

 

Ένταση και… αποβολές

 

Απο εκεί και πέρα, ντέρμπι του Ηρακλείου σημαδεύτηκε από την ένταση και τις αποβολές που υπήρξαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

 

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κουτσιανικούλης με δεύτερη κίτρινη.

Στην συνέχεια, ο Νίκος Καραγεωργίου εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να να διαπληκτίζεται με παίκτες του ΟΦΗ.

 

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε συνέχεια, αλλά ο Καραγεωργίου αποβλήθηκε και αυτός για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Δάρλας (83’ Χαλκιαδάκης), Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε (70’ Μπέτο), Κυριακίδης (61’ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ

 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (62’ Γαλανόπουλος), Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Παπουλής (86’ Πίτσος), Καμπάνταης (73’ Χόρχε Λόπεθ)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply