Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ένα προσφυγόπουλο στον Ατρόμητο Πειραιά!

Published

on

Είναι ένα από τα χιλιάδες προσφυγόπουλα  που βρίσκονται στη χώρα μας  ο 17χρονος Μουσταφά από το Μαρόκο βρήκε ποδοσφαιρική στέγη . Ένας ταλαντούχος παίκτης που αγωνιζόταν στην Ράζα Καζαμπλάνκα ομάδα της πατρίδας του , από την Τουρκία πέρασε στην Μυτιλήνη και από κεί ήλθε στο Πειραιά όπου εδώ και ενάμιση μήνα έμενε σε ένα μικρό αντίσκηνο στην Ε3 του λιμανιού . Αντάλλαξε μπαλιές με τους  άσους του Ολυμπιακού Καμπιάσο, Κασάμι, Ριομπέρτο , Μαζουακού που βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες κοντά στους πρόσφυγες. Ο μικρός  που το όνειρο του ήταν να παέι στη Λυόν από την αρχή έδειξε την αγάπη του για την  « στρογγυλή θεά » .

Χάρη στην βοήθεια του αντιπροέδρου του Καναλιού 1 Στέλιου Μπρατσόλη και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά Πέτρου Κόκκαλη που βρίσκεται καθημερινά κοντά στους πρόσφυγες, ο Ατρόμητος Πειραιά με πρωτοβουλία του προέδρου του Χρήστου Σδρένια πήρε τον Μουσταφά κοντά του που προχθές έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ανδρική ομάδα Πράγματι, ξαναφόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια και πέρασε δύο ώρες γεμάτες μπάλα και χαρά, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη ζεστή φιλοξενία των «μπλε» από τα Καμίνια.

« Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι τρόπος παγκόσμιας συνάντησης και μπορούν να βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους να ορθοποδήσουν » δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Από την πλευρά του ο κ. Στέλιος Μπρατσόλης τόνισε:

« Να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός του πολέμου και οι άνθρωποι να αποκαταστήσουν την αξιοπρέπεια που τους ανήκει και να ζούνε με τις συνθήκες ειρήνης και σεβασμού»

Δείτε το video – παραγωγή Κανάλι ΕΝΑ του Πειραιά

moustafa (1)