Connect with us

Uncategorized

Ένωση Ερμιονίδας – ΑΟ Κύμης 2-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου Ένωσης Ερμιονίδας και ΑΟ Κύμης έμειναν στο ισόπαλο 2-2, αφήνοντας ικανοποιημένους τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου. Στο 25′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κούση να γράφει το 1-0. Στο 1′ της επανάληψης το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τζώρτζη με δεύτερη κίτρινη. Από εκεί και πέρα στο 67′ ο Γκάτσης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Κύρου στο 75′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να δίνει το προβάδισμα στους Ευβοιώτες. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 81′ ο Μενίκου. Διαιτητής ήταν ο Χατζής (Δυτικής Αττικής)

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγγαφίνης): Καταχανάκης, Δημητρουλόπουλος, Μπούρας (75 Κοζοκάρου), Στάμος (34′ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Καρύδης, Τσολακούδης, Στάικος, Μενίκου, Κούσης. Δερμιτζάκης, Τζώρτζης

 

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Παπαδόπουλος, Μάλλιος, Γεραντώνης (53 Τσάγκος), Κύρου, Κραβαρίτης (50′ Σαββίδης), Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας (86′ Καραμπίνης), Αναστασίου Β., Γκάτσης, Αναστασίου Ι.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply