Connect with us

stoplekto

Έπιασε κορυφή ο Φωστήρας

2-0 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Μπορεί να μην έπεισε αυτή τη φορά με την απόδοση του, όμως ο Φωστήρας βρήκε το τρόπο να πάρει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στην Αγία Παρασκευή με 2-0. Η εν λόγω νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η ήττα που γνώρισε ο Ελπιδοφόρος στο Μπραχάμι από τους Τράχωνες, είχε ως συνέπεια η ομάδα του Ταύρου να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Καταλαβαίνει πλέον κανείς ότι ζητούμενο στα οκτώ εναπομείναντα παιχνίδια είναι ο “Φονέας” να παραμείνει στην πρώτη θέση!

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ψυρόπουλου μπήκαν αποφασίστηκα στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους. Πριν καλά- καλά συμπληρωθούν 3′ στην αναμέτρηση το ιστορικό σωματείο από το Ταύρο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Μπεθάνης τροφοδότησε ωραία τον Βλάχο, ο οποίος επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά και ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σπύρος Δωροβίνης θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα για το «Φονέα», όμως ο Ντούσης απομάκρυνε επιτυχώς το φάουλ του έμπειρου μέσου. Στο 23′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με παρόμοιο τρόπο προσπάθησε να νικήσει τον πορτιέρο της «Σάντα», δίχως να τα καταφέρει. Στο 29′ ο σκόρερ, Παναγιώτης Ντενόπουλος σούταρε και ο Ντούσης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31′ η σέντρα του Σπύρου Δωροβίνη πέρασε ανεκμετάλλευτη, καθώς κανείς από τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

Το β’ μέρος ήταν ανάλογου του πρώτου με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή με το μέρος τους και τους «μελανόλευκους» να προσπαθούν να… χτυπήσουν κυρίως στην αντεπίθεση. Στο 58΄οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με το Βαγγέλη Μπούκουρη μετά από ωραία ενέργεια να επιχειρεί από αριστερά τη σέντρα-σουτ και τη μπάλα αφού πρώτα βρήκε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ντούση. Η πρώτη καλή φάση για το συγκρότημα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς σημειώθηκε στο 71′ (!), όταν ο Ζυγούρης σέντραρε από αριστερά, όμως το σουτ του Τσιούτσια πέρασε μόλις άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Ανδρέα Πετρίτση να μην μπορεί να νικήσει από το ύψος της μικρής περιοχής το Ντούση, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Γιάννη Κούτρου. Διαιτητής ήταν ο Αποστολόπουλος (ΣΔ Ηλείας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τασουλής, Τζώνης, Παπαδημητρίου, Μπούκουρης, Χίσος, Δωροβίνης, Ντεντόπουλος (69′ Πετρίτσης), Μπεθάνης (64′ Χοτζάι), Βλάχος (72′ Κούτρος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Καραϊνδρος Γ. (28′ Καραϊνδρος Δ.), Δελάρδας (38′ Τσιούτσιας), Σωτήρχος, Στρατής (70′ Κώτσης), Δημητρίου, Τζίτζης, Γκουντελίτσας, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Λαμπρινάκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply