Connect with us

Γ Εθνική

Έχασε έδαφος ο Εργοτέλης

Published

on

Δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Football League έχασε ο Εργοτέλης που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ μένοντας αρκετά πίσω στην κατάταξη όσον αφορά την κορυφή.

Από την αλλη, οι Χανιώτες πήραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα φτάνοντας τους 8 βαθμούς και την 11η θέση.

Στο α΄μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αφού μπλοκαρίστηκαν ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη. Στο 23′ ο Καλέ έκανε το σουτ με τον Γεωργίου να μπλοκάρει, ενώ στο 40′ η κεφαλιά του Κατσικοκέρη έφυγε άουτ.

Στο 44′ ο Βεστάκης έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Τσικουδάκη όμως ο Στεφανάκος έδιωξε σωτήρια.

Στο 51′ ο Καλέ είχε δοκάρι για τον Εργοτέλη, ενώ στο 57′ ο Πόι έκανε το σουτ με τον Γεωργίου να μπλοκάρει.

 

Στο 80 Κατσικοκέρης και Ρουσάκης αστόχησαν από πλεονεκτική θέση, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τον Εργοτέλη να φτάνει τους 17 βαθμούς όντας 3ος.

 

Εργοτέλης (Ν. Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς (82’ Βογιατζής), Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Πόι, Μισέλ (70’ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Καλέ (70’ Μανουσάκης).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γ. Κατσούλης): Γεωργίου, Κυρτάκης, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης (56’ Ντεντάκης), Παληγεώργος, Ταταράκης (80’ Παπαθανασίου), Τσικουδάκης (61’ Σταθινάκης), Βεστάκης, Δρακάκης.