Connect with us

Uncategorized

Έχασε δυο βαθμούς και Βιερίνια..

Published

on

Νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα. Σαν να μην έλειπε το άτυχο αποτέλεσμα για τον Μπόλονι είδε και τον Βιερίνια να αποχωρεί από το παιχνίδι με τράβηγμα.

 

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε τόσο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η ασφυκτική άμυνα που του ασκούσε η Κέρκυρα δεν μπορούσε να βρει τα τελειώματα των φάσεων.

 

Μάλιστα, στο 15ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαζνόφ μέσα από την περιοχή έπιασε την πρώτη κεφαλιά, την δεύτερη ο Αγρίτης, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να φεύγει λίγο άουτ.

 

Δέκα λεπτά αργότερα ο «δικέφαλος» του Βορρά απάντησε στην φάση των «Φαιάκων». Συγκεκριμένα, ο Σταφυλίδης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να φεύγει δίπλα από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

 

Στην συνέχεια οι θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοση τους και στο 37’ ο Σπαντάτσιο εκτέλεσε με πάσα ένα κερδισμένο κόρνερ,

 

έστρωσε στον επερχόμενο Βιεϊρίνια, ο οποίος σούταρε με δύναμη, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι της εστία του γκολκίπερ της Κέρκυρας.

 

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε και πάλι με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ανοίξη το σκορ, δίχως να τα καταφέρει όμως να το σημειώσει.

 

Ο «δικέφαλος» του Βορρά συνεχίσει να δημιουργεί φάσης μπροστά από την εστία του Γκαλίνοβιτς, όμως η αμυντική της Κέρκυρας σταματούσαν τις φάσεις των γηπεδούχων.

 

Το τελικό 0-0 δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της ομάδας, με κομμάτι από την κερκίδα να αποδοκιμάζει προπονητή και παίκτες.

 

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο (71’ Ιβιτς), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάτσιο, Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια (46’Γεωργιάδης), Παπάζογλου (61’ Σαλπιγγίδης).

 

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Κοντοδήμος, Οσμάν, Χαμπλ, Μαζνόφ, Λόβιν (62’ Καλαντζής), Ιωάννου(71’ Γιάντσης), Αγρίτης (83’ Μίχος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply