Connect with us

Γ Εθνική

Ήττα για Βύζαντα – Πήρε το τρίποντο ο Απόλλων

Published

on

Ο Απόλλων Σμύρνης ύστερα απο έξοχη εμφάνιση απέδρασε και απο τα Μέγαρα 1-0 και συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Βύζας απογοήτευσε τον κόσμο του απο το κακό θέαμα που παρουσίασαν οι παίκτες του. Ηταν το χειρότερο παιχνίδι την φετινή σεζόν που έφερε την ομάδα στην ουρά της βαθμολογίας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 5′ σέντρα απο τα αριστερά του Γκεμίση διεκδίκησαν στον αέρα οι Ντιαλό και ο Κοτταράς με τον τεματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει την μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Τσιλιγκίρη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παναγόπουλος. Στο 27′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Διαμάντης απο λάθος του Σπαγγή έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε και απέκρουσε με τα πόδια ο Παναγόπουλος άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα 0-1. Επτά λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Τσιλιγκίρη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παναγόπουλου. Στο 50′ ο Καραμαλίκης ανατράπηκε απο τον Παναγόπουλο μέσα στην περιοχή ο διαιτητής ήταν κοντά στην φάση και έδειξε παίζεται και κίτρινη στον παίκτη του Απόλλωνα προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών του προπονητικού τίμ και των φιλάθλων του Απόλλωνα. Στην συνέχεια 54′ ο Διαμάντης έδωσε στον Τσιλγκίρη το σούτ πάνω απο τα δοκάρια του Παναγόπουλου. Στο 80′ ο Χιντζίδης έβγαλε τη σέντρα απο τα αριστερά ο Διαμάντης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγόπουλου. Εξι λεπτά αργότερα ανάποδο σούτ του Σιώκου απέκρουσε ο Κοτταράς. Στις καθυστερήσεις ο Ντιαλό έπιασε την κεφαλιά μόνος με τον Κοτταρά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρατσιάτος (Αργολίδας)ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Σερεμέτης (Μεσσηνίας)4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

. ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιαλό 25′ Καραμαλίκης 50′ Καμαρά 64′ Βελέτης 66′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης):Παναγόπουλος, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς, Βλάχος, Σπαγγής(46′ Ρεκλείτης), Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος(78’Σταμέλος), Ντιαλό, βελέτης(85′ Σιώκος), Γκεμίσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης):Κοτταράς, Χαντζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης(78’Διαμαντίδης), Καμαρά, Καραμαλίκης(73’Μανιάς), Διαμάντης,Τσιλιγκίρης(89’Κωνσταντίνου).

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply