Connect with us

stoplekto

Ήττα για Φοίβο 0-1 η Θύελλα…

Published

on

Πρόωρο αντίο στην υπόθεση- άνοδος είπε ο Φοίβος Κρεμαστής, ο οποίος ηττήθηκε στην έδρα του με 1-0 από τη Θύελλα Ραφήνας και πλέον μόνο μ’ ένα θαύμα θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση. Οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α. έπαιξαν αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πάρουν τη νίκη, όπως και το έκαναν. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2 στα 2 και οδηγούν την κούρσα στον 11ο όμιλο των αγώνων μπαράζ. Κατά τα φαινόμενα τα όνειρα τελειώνουν από νωρίς για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη, η οποία δέχθηκε το μοναδικό γκολ με κεφαλιά του Μουτζάκα στο 76ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Χαρακτηρίδη. Η ήττα στην Κρεμαστή προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στον Φοίβο και τους φιλάθλους του, αφού τα σχέδια της ομάδας ήταν η άνοδος στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. Η Θύελλα πάντως άφησε θετικές εντυπώσεις, έπαιξε έξυπνα, πήρε τη σπουδαία νίκη και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο της. Οι γηπεδούχοι πάντως έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, κάτι που εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο η ομάδα του Βλάσση Χατζηαναστασίου, που πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Ορφανίδης-Χαρίτος): Καίκας, Μπιλιάς, Αξιώτης, Λαμάι, Τζιβιλόγλου, Θεοδοσίου (63′ Τζαφέρης, 84′ Καρίκης), Γκινής, Δελαπόρτας, Μάθιος (90’ Ορφανίδης Σ.), Ορφανίδης Ν.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Bλάσσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Ντόσκας (67’ Οικονόμου), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτσέλης, Χαρακτηρίδης, Τσέλιος (58’ Προδρόμου), Μουτζάκας, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (67’ Λάμπρου)

Πηγή: 12soccer.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply