Connect with us

Uncategorized

Ήττα οι Τράχωνες σε Κερατσίνι

Ήττα με 2-0

Published

on

Αυτή τη φορά οι Τράχωνες δεν τα κατάφεραν, καθώς σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο Κερατσίνι με την ομώνυμη ομάδα γνώρισαν την ήττα με 2-0. Το σωματείο των νοτίων προαστίων δεν παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που είχε στα προηγούμενα ματς. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα από τον Άλιμο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα. Ωστόσο, αυτό που παρατηρήθηκε στο συγκεκριμένο ματς είναι ότι ο σύλλογος των νοτίων προαστίων αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ, τομέας που θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Ο Κώστας Μιχάλης παρέταξε την εξής ενδεκάδα στο α’ ημίχρονο: Βαγγελάκος, Κατσούλης, Πάλιας, Δρακοντίδης, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Μπανιάς, Μπεθάνης, Μαστραντώνης, Βασίλι. Στο β’ μέρος έπαιξαν οιΚάρδαρης, Χιόνης, Τριανταφύλλου, Ελευθεριάδης, Τουγουμτζόγλου, Γαβριηλίδη, Παυλίδης, Σαπαλίδης, Τσιώλης.

Το τεχνικό επιτελείο δεν έμεινε ικανοποιημένο από την απόδοση της ομάδας, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα. Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στην αναμέτρηση της Τετάρτης, όπου οι Τράχωνες θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά στον Υμηττό τον Θρίαμβο Αθηνών για το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Kυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply