Connect with us

3ος Όμιλος

Ήττα στο Κύπελλο για Επισκοπή

Published

on

Σ’ ένα γεμάτο από φάσεις μα κυρίως από γκολ ματς, η Επισκοπή έχασε στο γήπεδο Περάματος με σκορ 4-3 από την ΑΕ Μυλοποτάμου, στον α’ ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η ομάδα δεν ήταν καλή στο α’ ημίχρονο, ωστόσο κατόρθωσε και βελτίωσε την εικόνα της επιθετικά ούτως ώστε, η ήττα αυτή να είναι διαχειρίσιμη για τον επαναληπτικό της 3ης Φεβρουαρίoυ.
Η ομάδα μας πάντως έχει παράπονα από την διαιτησία του κ. Χατζημπεκιάρη και των βοηθών του, κ.κ. Βυζιργιανάκη, Σταυρουλάκη α) για τη φάση στο 45’ όπου υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ φάουλ απ’ όπου προήλθε το 4ο γκολ της ΑΕΜ, β) το γκολ του Γιώργου Γούλα στο 64’ κακώς δεν μέτρησε και γ) στη φάση του Σίσκοφ όπου ο Κελαίδής μπλοκάρει στο 81’, η μπάλα μοιάζει να πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος.

Το ματς:

ΓΚΟΛ! 1-0: Μόλις στο 2’, από την εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Δελήμπαση, ο Κριτσωτάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ.

ΓΚΟΛ! 2-0: Στο 17’ ο Μπαξεβάνης έκλεψε από τον Λένγκα και με προβολή ανάμεσα σε αντιπάλους, έγραψε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-1: Στο 24’ από εκτέλεση του Ντινιωτάκη κόρνερ ο Λένγκα με κεφαλιά μείωσε το σκορ.

ΓΚΟΛ! 3-1: Στο 40’, ο Δελήμπασης με απευθείας φάουλ, έστειλε την μπάλα στο «Γ».

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 3-2: Στο 44’ στην προσπάθεια ο Νικηφόρος να επιστρέψει στον τερματοφύλακά του με το κεφάλι, σημείωσε αυτογκόλ.

ΓΚΟΛ1 4-2: Στο 45’ από εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση, ο Κριτσωτάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Γούλα έκανε πιο επιθετική την ομάδα μας. Ο νεαρός επιθετικός σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας μας ενώ πέτυχε άλλο ένα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 48’ ο Σπανουδάκης είχε συρτό σουτ άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 4-3: Στο 56’, αρχικά ο Λένγκα κι έπειτα ο Ντινιωτάκης κέρδισαν δύο εναέριες μονομαχίες και ο Γούλας που «τρύπωσε» μέσα στην περιοχή σημείωσε το τρίτο γκολ για την ομάδα μας.

Στο 67’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε γκολ το οποίο ακυρώθηκε.

Στο 74’ από εκτέλεση κόρνερ του Φοβάκη, ο Μπάτσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Από την μπαλιά του Γούλα στο 81’, ο Σίσκοφ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κελαϊδής απέκρουσε οριακά (;) στη γραμμή.

Στο 84’ από εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση, ο Γεωργίου προλαβαίνει την τελευταία στιγμή κι απομακρύνει προ του Σπανουδάκη.
Στο 87’ δυνατό φάουλ από μακρινή απόσταση του Σίσκοφ η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κελαϊδή.

ΑΕΜ (Πατεμτζής): Κελαϊδής, Σιόρε, Νικηφόρος,  Γεωργαντζάς, Ταμάμης Ηλ. (84’ Κουδουνάκης), Βασσάλος (46’ Γεωργόπουλος), Αντιασβίλι, Δελήμπασης, Κριτσωτάκης (75’ Δροσάκης),  Μπαξεβάνης, Σπανουδάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ  (Κωτσοβός): Γεωργίου, Παπαδήμας, Φοβάκης,  Πάτας, Λένγκα, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ, Μπάτσι, Σίσκοφ, Ντινιωτάκης, Χαλκιαδάκης (46’ Γούλας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply