Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος – ΑΟ Καστέλλα 1-2

Published

on

Συνεχίζοντας το εντυπωσιακό της ξεκίνημα η νεοφώτιστη Καστέλλα έχοντας σκόρερ τον Πάσα επικράτησε εκτός έδρας του Ηφαίστου με 1-2 και έπιασε κορυφή, παραμένοντας αήττητη .

Το σκορ άνοιξε στο 12’ . Ο διαιτητής Τουρλομούσης  καταλόγισε πέναλτι , όταν σε σύγχυση στα καρέ του Ηφαίστου  είδε ανατροπή του Μπανάι , το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πάσα με διπλή προσπάθεια αφού απέκρουσε αρχικά ο Σπαχίου.

Στο 36’ ο διαιτητής είδε πέναλτι  σε χέρι αμυντικού, για να ανακαλέσει αμέσως μετά αφού ο βοηθός Γεωργόπουλος του υπέδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση….

Στο 41’ ο Ήφαιστος έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε  ο αρχηγός του Λοκόσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση για έντονη διαμαρτυρία .

Η Καστέλλα διπλασίασε τα τέρματα της στο 47’ με διαγώνιο πλασέ του Πάσα .

Στο 62’  ο Τουρουντζής ανέτρεψε τον Κότσι χωρίς να δοθεί το πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κτενά( ανατροπή Στέφα από Τσάκο.

Με λάθη η διαιτησία του  Τουρλομούση.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Σπαχίου, Ζούγρας, Κοψίδας, Τουρουντζής( ( 72’ Κτενάς), Λοκόσης, Μεταξάς( 46’ Σάμιος), Νικολιάς, Στέφα, Κούβαρης, Τσεσμελόγλου, Ζίου .

ΚΑΣΤΕΛΛΑ : Χαραλαμπίδης , Μανώλης( 71’ Ζαμπέλης), Βιτσαράς, Τζάκο, Τσάκος, Μπανάι, Τσερεγκούνης, Δημόπουλος, Πάσα( 77’ Καραγιάννης) Κότσι( 66’ Σκούρτης) , Μποτρομλής (84’ Κεραμίδας)