Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου-Φωστήρας Ηλιούπολης 2-1

Published

on

Σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε με 2-1 του Φωστήρα Ηλιούπολης, με τις δυο ομάδες να αποδεικνύουν ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη. Οι Περιστεριώτες με το τρίποντο αυτό έφτασαν το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα αλλά και το Χαϊδάρι στους 44 βαθμούς επιστρέφοντας στις νίκες. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και σκόραραν στο 7′ με τον Παπαγιάννι με σουτ. Ο Μπότης ήταν εκείνος που λίγο πριν το φινάλε του α’ μέρους έκανε το 2-0, με τον Μπαρδάκη στο 49′ να χάνει πέναλτι αφού ο Περτσάς απέκρουσε τη μπάλα. Στο 55′ ο Φάρος μείωσε σε 2-1, σκορ πο έμεινε μέχρι τέλους.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τράνος) Περτσάς, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσης, Ζήκος, Μπότης (89′ Γεωργακόπουλος), Παπαγιάννι (72′ Τομάρας), Παπαγεωργίου, Παπαευθυμίου (68′ Καλαϊτζής), Ζόγκος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραϊτης, Χρήστου, Σκεμπές (46′ Σάχου), Ασωνίτης Β. (80′ Βουλτσίδης), Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Λεπτάκης, Τσικριτέας (46 Μηλιαράκης), Φάρος, Ασωνίτης Ν., Σπυρόπουλος.