Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ίκαρος Ασπροπύργου: Στόχος η παραμονή..

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ίκαρου Ασπροπύργου που αναφέρει αναλυτικά:

Όσο και να πιστεύουν κάποιοι ότι ο Ίκαρος τελείωσε θέλουμε να τους πληροφορήσουμε ότι κάνουνε λάθος.

 

Το σωματείο μας εδώ και 42 χρόνια δηλώνει ΠΑΡΩΝ!!! Έτσι και φέτος, όσο αντέχουν οι τσέπες μας, όσο έχουμε δίπλα μας ανθρώπους να μας βοηθάνε… και μέχρι να μας πιουν και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας ΕΜΕΙΣ θα λειτουργούμε τον Ίκαρο, το αθλητικό ποδοσφαιρικό σωματείο των Νεοκτίστων που έχει καταφέρει να επιβιώνει χάρη στις προσπάθειες των φιλάθλων – κατοίκων των Νεοκτίστων.

 

Έτσι για φέτος και από το τέλος της περσινής χρονιάς, ο Ίκαρος, ξεκίνησε τις Ακαδημίες του και αυτή τη στιγμή αριθμεί 30 παιδάκια της περιοχή μας. Προπονητής τους είναι ένα αξιόλογο παιδί, άρτιος αθλητής, γνωστός για το ήθος του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία αγωνίζεται σε ομάδες του Πειραιά και τα τελευταία 5 χρόνια είναι ο Αρχηγός της ομάδας μας. Κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική και είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς. Είναι ο Γιάννης Παναγιώτου. Στην προσπάθεια του αυτή θα έχει δίπλα του τον Νικόλα Ντε Κραν αθλητή και φίλο της ομάδας μας.

 

Τα δύο αυτά παιδιά ήταν και συνεχίζουν να είναι υποστηρικτές της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

 

Ο στόχος για την αντρική ομάδα για φέτος είναι να παραμείνει η ομάδα στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δ.Α.

 

Θα στηριχθούμε στο υπάρχων «υλικό» με λίγες προσθήκες (από τη Βοιωτία και από την ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου)

 

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει μετά τον δεκαπενταύγουστο.

 

Η Διοίκηση μιλάει ήδη με τρεις προπονητές, αλλά λόγω των οικονομικών δυσχερειών και μη θέλοντας να «τάζουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» πρώτα θα εξασφαλίσουμε τους πόρους και μετά θα δώσουμε τα χέρια.

Έτσι για τους πρώτου μήνες την φυσική κατάσταση θα την αναλάβει ο

Γ. Παναγιώτου κάτω από την επίβλεψη του Γ. Μπριλή.

 

Τέλος άλλη μια φορά το σωματείο θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λαρεντζάκη και την εταιρεία Λαρετζάκης gas για την προσφορά του αθλητικού εξοπλισμού, τα φαρμακεία της κας Βλαζάκη και των κ.κ. Μήλιωση και Καμπόλη για τον εξοπλισμό του φαρμακείου και ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ του κ. Ευάγγ. Καμπόλη για την προσφορά τους στην κάρτα διαρκείας 2012-2013.

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη κα Σταυρούλα Δήμου για το ενδιαφέρον που έδειξε τόσο για τον αθλητισμό της περιοχής και το σωματείο μας, όσο και για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.

 

Κλείνοντας θα πούμε το εξής « τόσο η Γ.Γ.Α. όσο και η Ε.Π.Ο. ζητούν από τα ερασιτεχνικά σωματεία στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τους να είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και στις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ…»

 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply