Connect with us

stoplekto

Ίκαρος και Κερατσίνι διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Published

on

Οι δυο πρωταθλητές Πειραιά ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο ΑΠΟ Κερατσίνι  αναμετρώνται σήμερα στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική . Το Πειραϊκό ντέρμπι που διεξάγεται στο γήπεδο Ρέντη στις 17.00 αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο.

Οι δυο προπονητές ο Κώστας Αρζένης για τον Ίκαρο και ο Σπύρος Αθανασόπουλος «κρατάνε κλειστά  τα χαρτιά τους » και αναμένεται να αποφασίσουν για τις αρχικές ενδεκάδες την τελευταία στιγμή.

Όσοι θέλουν να πάνε σήμερα στο γήπεδο θα πρέπει να ξέρουν:.
Α)Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της κανονικής περιόδου
Β)Δεν ισχύει κανενός είδους ελευθέρας (προπονητών ,αθλητών, παρατηρητών κλπ) πλην μόνον των δημοσιογραφικών με διαπιστευμένη ταυτότητα ΠΣΑΤ ΕΣΗΕΑ και Φωτογραφικών πρακτορείων.
Γ)Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και δεν υπάρχουν κανενός είδους εκπτωτικά εισιτήρια.
Δ)Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος γυναικών η παιδιών άνω των 12 ετών (δωρεάν τα κάτω των 12 εφ’ όσον συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου θα καταλάβουν τον χώρο της κεντρικής εξέδρας και θα εισέρχονται από την κύρια είσοδο του γηπέδου. Η προσέλευση τους θα γίνει από την οδό Αρτέμιδος (Προς Πειραιά)
Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καταλάβουν τον χώρο στην κερκίδα που βρίσκεται πίσω από την εστία που βρίσκεται απέναντι από τα αποδυτήρια και δεξιά της κεντρικής εξέδρας. Η προσέλευσή τους θα γίνει από την πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως (Προς Αθήνα).
Το Κερατσίνι ως φιλοξενούμενο σωματείο έχει παραλάβει προς διάθεση στους φιλάθλους  του 150 εισιτήρια τα οποία διέθεσε .
Θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους Φιλάθλους του Ικάρου μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων στην κεντρική είσοδο του γηπέδου.
Υπενθυμίζουμε ότι θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα περιφρούρησης και απαγορεύεται η κατοχή και η χρήση φωτοβολίδων ευθείας βολής καθώς και άλλων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα μηχανισμών.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply