Connect with us

6ος Όμιλος

Αήττητος Σπάτων – ΑΟ Υπάτου 0-0

Published

on

Μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας Αήττητος και Ύπατο μετά και το άκαρπο 0-0 , με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι κυρίως στην επανάληψη.

Μετά από ένα κακό παιχνίδι στο πρώτο μισό  οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν καλύτερες στο δεύτερο μέρος ,  με τους γηπεδούχους να έχουν καλές στιγμές στο 48’ με τον Πρέντι και στο 57’ με τον Δρίτσα και τους φιλοξενούμενους να φθάνουν κοντά στο γκολ με τους Νικολόπουλος στο 58’ και Σπέτσι δέκα λεπτά αργότερα.

Το φιλμ του αγώνα:

37′ Σέντρα του Παπαχαραλάμπους ο Καράι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
43′ Εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, η μπάλα πέρασε δίπλα από το “Γ” του Στεφανίδη!
46′ Ο Αντριάνο Μπρέντι μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Τσάμη να απομακρύνει τον κίνδυνο από την εστία του!
52′ Ο Σπέτσι σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Στεφανίδης απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ!
55′ Μακρινό σουτ του Μιλς, όμως και πάλι ο Στεφανίδης έδιωξε σε κόρνερ!
56′ Κόρνερ από τον Μπέλιτς, ο Σπέτσι πήρε την κεφαλιά με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να απομακρύνει σε νέο κόρνερ!
61′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Τζανουλίνος βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι κάνοντας μία κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσάμη!
80′ Ο Νικολόπουλος από θέση δεξιά έκανε το σουτ και βρισκόμενος μέσα στη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεφανίδη

Διαιτητής ήταν ο Περράκης με βοηθούς Μαραθωνίτη και Χρυσέλη.

 

Αήττητος Σπάτων (Βαγγέλης Τσιώλης): Στεφανίδης , Γραμματίκας, Γερόλυμος, Στυλιανόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Τζανουλίνος, Ταμπάκης, Ντουσάι(78’ Χουσελάς), Πρέντι Αντ.(51’ Πλαβούκος), Πρέντι Αρ.,Χιλάι (57’ Δρίτσας 88’ λ.τρ Αντζελί)

ΑΟ Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης, Μιλς, Οικονομόπουλος, Δέδες, Γκούμας, Μπέλιτς(73’ Νικολόπουλος), Ποτουρίδης(88’Γεωργόπουλος), Καράι(60’ Σπηλιώτης), Σαχσανίδης(84’ Βασιλέρης), Σπέτσι, Παπαχαραλάμπους.