Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή – Πανερυθραϊκός 1-0

Published

on

Συνέχεια στις νίκες για την Αγία Παρασκευή , αυτή τη φορά επικράτησε με σκορ 1-0 της  του Πανερυθραικού.

Οι γηπεδούχοι αν και δυσκολεύτηκαν, απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα , κατάφεραν τελικά να πάρουν τους 3 βαθμούς και να διατηρηθούν στην κορυφή του 2ομίλου της Α κατηγορίας ΕΠΣΑ. Το νικητήριο και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσοχαντάρης στο 80’λεπτό.Η “Σαντα”ς ξεκίνησε αρκετά καλά τον αγώνα και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί πιο νωρίς σε 2-3 περιπτώσεις με πιο χαρακτηριστική ένα φάουλ του Στάμου στο 15΄ που πέρασε ελάχιστα αουτ. Η ομάδα του Πανερυθραικού, καλά οργανωμένη και με αντεπιθέσεις προσπάθησε και αυτή να σκοράρει αλλά οι ευκαιρίες της δεν βρήκαν στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Ερυθραίας να έχει την προτοβουλία των κινήσεων αλλά όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς  ανέβαζε την αποδόση της και   κατάφερε να σκοράρει με τον Τσοχαντάρη. Μετά το 1-0 θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά το σούτ του Στάμου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και αφού χτύπησε στη γραμμή του τέρματος, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανερυθραικού.

Αξίζει να αναφερθεί η αρκετά μεγάλη παρουσία του κόσμου κάτι που ανέφερε και ο Γενικός αρχηγός της ομάδας κ.Μάριος Τζώρτζης ο οποίος δήλωσε:”Ευχαριστόυμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την κόσμια συμπεριφορά του και περίμενουμε το ίδιο και περισσότερο στα υπόλοιπα παιχνίδια”.

Διαιτητής ήταν ο κ.Τριτσώνης και βοηθοί του οι:Χριστοδούλου, Ταρανάς.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΙΒΑΝ ΝΕΝΤΕΛΚΟΒΙΤΣ): Περτσάς, Σταμούλης ,Χατζηπέτρος,Κωνσταντίνου, Κουστουμπέκης,Τσώνης,Κρασώνης(Dedeus), Στάμος(Τζανετέας),Τσοχαντάρης,Ζυγούρης,Μαστρογιάννης(Χαραλάμπους).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ): Μολφέσης,Γκρίτζας,Παπαθανασίου,Σαξανίδης,Γκόλιας,Χατζής,Αντιολ,Λάσκαρης,Τσίπρας,Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply