Connect with us

stoplekto

Αγανάκτηση με Μαρινάκη σε Παννεαπολικό

Published

on

Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Μαρινάκη στον προχθεσινό αγώνα με την Θύελλα Κορυδαλλού έχουν στον  Παννεαπολικό .

Θεωρούν ότι τα δυο πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος τους ήταν ανύπαρκτα . Στο ένα μάλιστα αποβλήθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χόντζογλου.

« Τα επεισόδια και η βία στα γήπεδα έχουν ονοματεπώνυμο . Κάποιοι διαιτητές τύπου Μαρινάκη εξοργίζουν και αγανακτούν τον κόσμο .Είναι αυτοί που μια ζωή δημιουργούν προβλήματα . Δεν πάει όμως άλλο. Ο  κύριος αυτός εκτός από τα λάθη του ήταν ειρωνικός προς τους παίκτες με σκοπό να τους εκνευρίσει και να δημιουργήσει πρόβλημα . Ας το λάβει υπόψη της η Επιτροπή Διαιτησίας. Εγώ δεν έχω βγει ποτέ να κατηγορήσω διαιτητή χωρίς λόγο,. Τόσα χρόνια στα γήπεδα , όλοι με ξέρουν . Για να το κάνω τώρα , καταλαβαίνετε τι έγινε .»

*Μέσα σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα έκοψε ο Παννεαπολικός την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπύρος Νικολάκης.

Την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν οι Γιάννης Σταματάτος, Παναγιώτης Λαπατάς , Λουκάς Κανδύλης και Ιωάννα Μωρέ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply