Connect with us

Uncategorized

Αγιασμός για τους τραυματισμούς στον Μανδραϊκό..

Published

on

Μπορεί το 4-0 επί του Πανναυπλιακού να χαρακτηρίζεται ευρύ ως σκορ, ωστόσο μέχρι το 58′, οπότε και μπήκε το πρώτο γκολ, στο «στρατόπεδο» του Μανδραϊκού είχαν… δεινοπαθήσει.

 

Στο πρώτο μέρος οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και σε όλους ήρθε στο μυαλό τόσο το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι (ήττα 2-0) με την Κόρινθο όσο και η 1η αγωνιστική, όπου το εντός έδρας 1-0 ενάντια στη Δάφνη Ερυθρών είναι τουλάχιστον «φτωχό» μπροστά στα γκολ που χάθηκαν.

 

Αν στα παραπάνω προσθέσεις κανείς τους τέσσερις τραυματισμούς από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και μετά, καταλαβαίνει κανείς γιατί στην ομάδα της δυτικής Αττικής σκέφτονται σοβαρά το τρισάγιο.

 

Βλέπετε, στους ήδη τραυματίες Νίκο Παπαδόπουλο (υποβλήθηκε σε εγχείρηση μηνίσκου και θα μείνει εκτός για έναν μήνα) και Διονύση Λιοσάτο (έκανε αρθροσκόπηση και επιστρέφει σε τρεις εβδομάδες) προστέθηκαν οι Τουρνάς και Ζουραβλιόβ.

 

Αμφότεροι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Παναυπλιακό με τον πρώτο να κάνει 14 ράμματα στο χέρι (εκτός για μία εβδομάδα) και τον δεύτερο να χτυπά στο γόνατο και να υποβάλλεται χθες σε μαγνητική τομογραφία. Λογικά, λοιπόν, εντός της εβδομάδας θα γίνει αγιασμός πριν από την προπόνηση.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply