Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιοι Ανάργυροι-Διάνα Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Το αήττητο που τρέχουν το 2017 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ διατήρησαν οι Άγιοι Ανάργυροι που έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τη Διάνα Ηλιούπολης. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό για τους φιλοξενούμενους αφού καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό φτάνοντας με αυτή την ισοπαλία τους 22 βαθμούς εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την ήττα του Αθηναϊκού. Από την άλλη, το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού δεν πραγματοποίησε το παιχνίδι που μας έχει συνηθίσει και έμεινε στην ισοπαλία υποχωρώντας στην 7η θέση με 32 βαθμούς. Στο 15′ ο Σούλας έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο 16′ με κεφαλιά του Λάλα. . Διαιτήτευσαν οι Χριστοδούλου, Σταύρογλου, Τσολακίδης.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Βυζανιάρης, Κοκότης, Ντόντης, Νταϊφώτης (65’ Γεωργόπουλος), Κρητικός, Κραψίτης, Οικονόμου, Δανασής, Λάλα (72’ Πετούσης), Μαντίκος (55’ Πλεξίδας).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ.: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βούτας (82’ Σάρρα), Φαρμάκης, Νίκολι, Σούλας (51’ Παπαδημητρίου), Μπαλαφούτης Χ., Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α., Ρούσεφ, Καλλέργης (86’ Παριανός).