Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγρίεψε o Κολωνός στο τέλος..

Published

on

Ματσάρα με πολλά γκολ πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι  εκεί που ο Κολωνός επιβλήθηκε με 4-2 της Λαύρας Αργυρούπολης. Η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε προβάδισμα στο 39′ με τον Αγγελιδέλη. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εφταξάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το σωματείο από την Αργυρούπολη ωστόσο απάντησε άμεσα με τον Αγγελιδέλη στο 43′ να σημειώνει το 2-1. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, φτάνοντας και πάλι στην ισοφάριση στο 54′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζέλο. Στο 68′ ο Μηλιώνης έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ τον Κολωνό  γράφοντας το 3-2, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Εφταξάς στο 87′. Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ντάνος, Δρένης (46′ Πράσα), Μάντζαρης, Μουδάτσος, Μπέλλιος, Μακρόπουλος (78′ Νατσιός), Εφταξάς, Κοζαδινός, Τσαγαλάς (60′ Σπανός), Μηλιώνης, Ζέλο.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μάρκου (46′ Τσιάμης), Καλαπίδης, Καραμαλλέγκος (70’Μένταυλος), Λιβανός, Λιακόπουλος, ΛΑΥΡΑ: Συνοδινός, Τσαγκουλης (60′ Μπαγκάνι), Σιδέρης, Αγγελιδέλης, Πανταζόπουλος, Σταμάκης.

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply