Connect with us

Uncategorized

Αγχωτική νίκη ο Ελπιδοφόρος

Νίκησε 2-1 τη Νέα Ιωνία

Published

on

 

Μπορεί ο Ελπιδοφόρος μέχρι το 60′ να βρισκόταν πίσω στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την πολυπρόσωπη άμυνα της Νέας Ιωνίας και να πάρει τη νίκη (2-1). Το α’ μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν νευρικά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο στο 25′ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Βάσος. Στο β’ μέρος οι «κυανέρυθροι» μπήκαν αποφασισμένα στο γήπεδο με το Βέρμπη στο 60′ να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και το διαιτητή Μπλανά (Μεσσηνίας) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Ο «παθών» ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, ο οποίος ευστόχησε σημειώνοντας το 1-1. Το νικητήριο τέρμα για τους Κηφισιώτες πέτυχε ο Κάρος 12′ πριν την ολοκλήρωση των 90′ χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

 

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Ευσταθίου, Κορακάκης, Καραμέρης, Βέρμπης (86′ Χόρτσας), Γκουτσούλας (89′ Μακρής), Κακλαμάνος (50′ Κάρος)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Χρόνης (65′ Αχμέτ), Καραβίδας, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης Α. (80′ Ελμαλόγλου), Καραγιάννης Στ. (62′ Καλογερής), Χαλιμούρδας, Μπιζάς, Βάσος, Ογκμποε.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply