Connect with us

5ος Όμιλος

Αγώνες αγάπης, ελπίδας και τιμής στη Νεάπολη

Published

on

Δύο αγώνες διεξήχθησαν χθες στο Δημοτικό γήπεδο της Νέαπολης με κυρίαρχα τα συναισθήματα της ανθρωπιάς και της συγκίνησης με τη συμμετοχή της ομάδας της Ενωςης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

 

Οι παλαίμαχοι του Πειραιά αντιμετώπισαν την ομάδα του συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεο πλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ καθώς και τους παλαίμαχους του Ιωνικού.

 

Κορυφαία στιγμή στον αγώνα με τη ΦΛΟΓΑ ήταν όταν η πρόεδρος Μαρία Τρυφωνίδου κάλεσε τους παλαίμαχους και τον κόσμο να σχηματίσουν ένα κύκλο στο κέντρο του γηπέδου για να ανάψει η φλόγα της ελπίδα και της ζωής.

 

Αγώνας στη μνήμη του αείμνηστου Κώστα Κοττάκη

 

Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού τιμώντας τη μνήμη, του μεγάλου κανονιέρη Κώστα Κοττάκη αντιμετώπισαν τη μικτή ομάδα των παλαιμάχων του Πειραιά την οποια νίκησαν 4-2.

Τα γκολ του Ιωνικού πέτυχαν οι Ξανθόπουλος , Μαρμπολούτσι και Αφας (2)

Για τους Πειραιώτες σκόραραν οι Πετρόπουλος και Τριανταφύλλου.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο με τους παίκτες του Ιωνικού να φορούν μπλουζάκια που έγραφαν “φίλε Κώστα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ” και κρατώντας πανό που έγραφε “Κώστα Κοττάκη θα σε θυμόμαστε πάντα, οι φίλοι σου.”

Η οικογένεια του Κώστα Κοττάκη και οι παλαίμαχοι του Ιωνικόυ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον πρώην πρόεδρο και ηγέτη του Ιωνικού Μιχάλη Σπανό.

Με την “Φλόγα” αγωνίστηκαν οι: Κασσαλιάς, Σκάλκος, Κόλβερης, Δεβετζόγλου, Παραπόλας, Γκίνης, Χριστοφίδης, Γιαννούλος, Τρίκας, Τριάντος, Μακρόγλου, Βιδάλης, Κολούκας και Βαλσαμής.

 

Με την Ένωση Συνδέσμων Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά αγωνίστηκαν οι: Σαρρής, Γαρυφόπουλος, Πετρόπουλος, Λαμπρινίδης, Κόχειλας, Γραμματικός, Φίλης, Τιρλής, Σκλάβος, Θεοδώρου, Σταμόπουλος, Ζώρζος, Κουτσοπαναγιώτης, Πολυχρόνου, Παπαλεξάνδρου, Βιδάλης, Νικολάκης, Παπαχρόνης Κ. , Μπουγάς, Τριανταφύλλου, Φουράκης, Κανέρης, Μπασινάς, Κολούκας, Συνοδινός, Δημόγλου, Χατζηαλέξης, Μαγιάτης, Τσέβρετζης, Λαγός, Φουράκης, Μανδρέκας, Τζιάμαλης, Νικολαίδης, Παπαχρόνης Τ. και Σταμπουλής Γ.

 

Με την ομάδα Παλαιμάχων του Ιωνικού αγωνίστηκαν οι: Χαλάς, Παπαδόπουλος Μ., Πορφύρης, Λαμπρινάτος, Ξενάριος, Σδρένιας, Ντεμελής, Ιωσηφίδης, Αποστιλόπουλος, Σεϊτανίδης, Πατηνιώτης, Λιγνός, Γλύκας, Γεωργιάδης, Αλιφεράκης, Μακρογιαννέλης,Πηλίδης, Ντούτσιας, Μπαρμπολούτσι, Γεωργίτσος, Καψής, Παπαθανασίου, Ρενιέρης, Γρίμπιλας, Καριοφύλλης, Χιώνης, Μπεχλιβανίδης, Γιαννιτσιώτης, Κακόγιαννος, Κωνσταντινίδης,Μπριλλάκης, Αφάς, Παπανίκος, Ξανθόπουλος και Πανωηλίας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply