Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

ΑΕ Μενιδίου: Για τα ζωύφια υπάρχουν ισχυρά εντομοκτόνα…

Published

on

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Μενιδίου, θέλοντας να απαντήσει σε όσους με πλάγιους τρόπους επιχειρούν να πλησιάσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά…

Τον τελευταίο χρόνο γύρω από την Α.Ε.ΜΕΝΙΔΙΟΥ έχουν μαζευτεί πολλά επικίνδυνα ζωύφια με σκοπό να την δηλητηριάσουν. Φτανει κύριοι ως εδώ ότι ζημιά καταφέρατε να κάνετε πρέπει να σταματήσει. Οποιος εμφανίστηκε με το προσωνύμιο Μεσσίας και βοηθός προς την ομάδα και ότι θα την βοηθούσε, και χωρίς αντάλλαγμα (ας γελάσουμε), κακό τελικά έκανε, και αφού δεν πέτυχε τους στόχους του έβαλε σχέδιο να διαλύσει την ομάδα τάζοντας λαγούς με πετραχήλια για να τους ακολουθήσουν.

Λοιπόν κύριοι, η Α.Ε ΜΕΝΙΔΙΟΥ υπήρχε πριν από εσάς και θα υπάρχει και μετά από εσάς. Ασχοληθείτε με της ομάδες που θα πάτε και αν μπορέσετε κερδίστε μας μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Μην το συνεχίζετε άλλο,γιατί να ξέρετε για τα ζωύφια υπάρχουν και ισχυρά εντομοκτονα.

Ο λόγος που μπορεί να δώσει κάποιος σε έναν άλλο θα πρέπει να έχει την δύναμη να τον κρατήσει, αλλιώς θα πρέπει να κοιτάξει τι κρύβει μέσα στα παντελόνια του.Τα 30 αργύρια πολλοί αγάπησαν, το θέμα είναι τι τέλος είχε ο καθένας.

Τέλος, οποίοι ενδιαφέρονται για παίχτες τις ομάδας μας, οφείλουν να συζητήσουν πρώτα με την ομάδα μας και όχι να προσεγγίζουν ανέντιμα τους παίχτες μας χωρίς να μας ενημερώσουν. Δεν είμαστε ομάδα που θα κόψει το μέλλον σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή μας, ίσα ίσα θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα τους προωθήσουν σε μεγαλύτερες ομάδες…