Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μοσχάτου | Συνάντηση με το Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου

Published

on

ae mosxatou

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου εξέδωσε το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου


«Χθες το απόγευμα 11/6 πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρεα Ευθυμίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Άρη Κρεμμυδα, αφενός, και πολυμελούς αντιπροσωπείας από Μέλη του ΔΣ και Φίλους του Συλλόγου μας, αφετέρου.
Παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο μας, κ. Σπύρο Βλασόπουλο, το ιστορικό της πορείας της ΑΕΜ από εγκαταλήψεως της το καλοκαίρι του 2023 μέχρι την μαρτυρική πορεία της στο πρωτάθλημα Πειραιά και τέλος την αγωνιστική σωτηρία της.
Παράλληλα περιγράφτηκε η τραγελαφική κατάσταση που προκάλεσε η αντικαταστατική και παράνομη παρακράτηση από την προηγούμενη διοίκηση Βαζαίου όλων των νομίμων Βιβλίων του Συλλόγου.
Να σημειωθεί εδώ οτι παρα δύο Εξώδικα και την κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων (αυτά δεν έχουν ακόμη εκδικαστεί) κάποιοι εξακολουθούν μια ακατανόητη και βλαπτική για το Σωματείο μας τακτική).
Επίσης εκτενώς συζητηθηκε η μη ολοκληρωση της Δικαστικής Απόφασης του Πρωτοδικείου για την ανάληψη καθηκόντων από μια νέα Προσωρινή Διοίκηση που θα οδηγήσει την ΑΕΜ σε Γενική Συνέλευση και την εκλογή αιρετού ΔΣ.
Η εν ισχύ προσωρινή διοίκηση, όπως και οι δύο κορυφαίοι παράγοντες του Δήμου μας, εξέφρασαν την πλήρη στήριξη των <<10>> που αναμένουν την διαδικασία συγκρότησής τους σε Σώμα με την αντικατάσταση από την Δικαστή κάποιου κ. Κουμή.
Ο εν λόγω, είχε οριστεί ως Πρόεδρος του νέου προσωρινού ΔΣ (των <<10>>) από την λίστα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου και ο οποίος ανορθόδοξα καθυστερεί να παραιτηθεί…
Σημαντική υπήρξε η συμβολή του κ. Δήμαρχου με επιτόπου επικοινωνίες με παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και υπερκειμένων Ποδοσφαιρικών οργανισμών, ώστε η αγαπημενη μας ΑΕ Μοσχάτου να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατόν τα προσκόμματα και να βρει τον δρόμο της εγκαιρως και πριν την έναρξη προετοιμασιας της ανδρικής ομαδας και των Ακαδημιών.
Οι επιλογες για πορεια ποδοσφαιρικής ανασυγκρότησης και δημιουργία πραγματικά προτυπων Υποδομων – Ακαδημίας θα γινουν πραγματικοτητα.
Θα βρεθουν οι τροποι, οι ανθρωποι και οι πόροι…
Καταληκτικά, εκφράζουμε τις Ευχαριστίες μας σε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για την στάση τους το θερμό ενδιαφέρον τους προς το 98χρονο Μοσχατο τους…. και Μοσχάτο μας…….
Από το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου».