Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδα – Προοδευτική 0-1

Published

on

Το εντυπωσιακό σερί της πρωτοπόρου και αήττητης Προοδευτικής συνεχίστηκε . Οι Κορυδαλλιώτες επικράτησαν στο Πέραμα της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με 0-1  και σημείωσαν την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη τους

Νίκη δύσκολη αλλά δικαιότατη με την ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη να έχει την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι , απέναντι σε μια  δυνατή και καλογυμνασμένη ομάδα που προσπάθησε όσο μπορούσε  να κρατήσει τους αντιπάλους της μακριά από την εστία της .

Δυο σημαντικές ευκαιρίες  για τους νικητές στο 48’ με τον Μητρόπουλο το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Ξυγκάκη στο 62’.

Οι παίκτες του Τάσου Ανδριώτη μια φορά απείλησαν με αξιώσεις τους «βυσσινί» αλλά το σουτ του Σκαραμάγκου στο 67’ απέκρουσε ο Μπαντίκος σε κόρνερ .

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 74’. Μετά από σέντρα του Μύρκου ο Μητρόπουλος γύρισε στον Τζανιδάκη που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα .

Αμέσως μετά η Προοδευτική έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ , αλλά την κεφαλιά του κορυφαίου παίκτη της Θεοδωρίδη απέκρουσε στη γραμμή ο Καλογερόπουλος.

Γενικά έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ειδικά στο α’ μέρος και ο διαιτητής Τραϊφόρος προσπάθησε όσο μπορούσε να το κρατήσει  για να μην ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια .

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κρασσάς, Κασδοβασίλης, Αδαμίδης, Λαζάκης, Ανταλής, Καλογερόπουλος , Κανταράς( 46’ Σκαραμάγκος) , Χατζημελετιάδης, Βάσσος, Τζανόγλου( 81’ Θεοδώρου) , Τσορτανίδης(81’ Βοϊδονικόλας) ‘

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Σφυρογιαννάκης( 18’ λ.τρ. Παπαδόπουλος) , Μαούνης, Βαλιουτής , Ξυγκάκης( 71’ Μπούσης) , Θεοδωρίδης ,Τζανιδάκης, ( 89’ Τζιτζικαλάκης) , Μητρόπουλος( 83’ Κύβελος) Δηλαβέρης.