Connect with us

stoplekto

ΑΕ Περάματος- Αίας Σαλαμίνας 1-1

Published

on

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν ΑΕ Περάματος και Αίας Σαλαμίνας ( 1-1) σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες «φωνάζουν » για τη διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’με τον  Κωνσταντακόπουλο για να ισοφαρίσουν οι Σαλαμίνιοι στο 63’ όταν ο Κοβιός εκτέλεσε φάουλ( οι Περαματιώτες διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν ανύπαρκτο ) και ο Τσαγκάρης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Ράμφου Ε. σαν οφσάιντ από τον  βοηθό Γεωραγκόπουλο γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Σαλαμινίων .

Στο 41’ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ του Αία Γκίνη γιατί ανέκοψε αντικανονικά αντίπαλο ευρισκόμενο σε θέση για γκολ .

Στο 53’ και στο 83’ ο διαιτητής Χατζηγιάννης ανέκοψε με υπόδειξη πάλι του βοηθού Γεωργακόπουλου σαν οφσάιντ τον Τσαγκάρη ενώ στο 73’ ακυρώθηκε για τον ίδιο λόγο γκολ του Πρέκα. Και στις τρεις περιπτώσεις διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Δοκάρι είχε η ΑΕ Περάματος στο 71’ με τον Παναγιωτάκη .

Στο 87’ αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο εκπρόσωπος του Αία Λ. Δημητριάδης γιατί μούντζωσε τον βοηθό Σουγκλάκο ενώ ο διαιτητής Χατζηγιάννης έγραψε στο Φ.Α. και τον αναπληρωματικό Κ. Παππά για εξύβριση του ίδιου

βοηθού.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ανδρεάδης , Παναγιωτάκης, Καλλιακούδας, Κουτσογιαννόπουλος, Μαούνης, Βαλσαμίδης( 68’ λ.τρ. Αλμπάνης) Τσαγκάρης, Θεοδοσίου Χ., Κωνσταντακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χρόνης( 62’΄Πρέκας.)

ΑΙΑΣ: Γκίνη, Συριανός, Λιάτος, Δημητριάδης, Μπέλιας, Κοβιός, Ράμφος Ε., Φούρναρης(43’ Χαλεπίδης) Παπαμιχαήλ( 90΄Καφούρος) , Μούτσα ( 78’ Γεωργαντόπουλος) Ράμφος Κ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply