Connect with us

stoplekto

ΑΕ Περάματος: « Απρόθυμος ο δήμος να επισκευάσει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων»

Published

on

Από τη διοίκηση της ΑΕ Περάματος λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας προς το δήμο Περάματος όσον αφορά το γήπεδο. Αναλυτικά η επιστολή:

« Η ΑΕ Περάματος ανακοινώνει με τα λύπη της την ματαίωση του φιλικού αγώνα την επόμενη Τετάρτη με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο γήπεδο Περάματος , λόγω απροθυμίας και κωλυσιεργίας από  πλευράς δήμου Περάματος να επισκευάσει το από  εδώ  και 40 ημέρες λεηλατημένο αποδυτήριο-κοντέινερ φιλοξενουμένων, παρά το γεγονός, ότι τα ίδια τα σωματεία της περιοχής προθυμοποιήθηκαν  να τα  επιδιορθώσουν με δικά τους έξοδα.

Παράλληλα η διοίκηση θέλει να ζητήσει συγνώμη από  το σωματείο ΑΕ  Νίκαια διότι  η φιλοξενία που μπόρεσε  να προσφέρει ο Σύλλογος μας ήταν κατώτερη του επιτρεπτού, καθώς λόγω προβλήματος φωτισμού του γηπέδου και ανυπαρξίας δεύτερου αποδυτηρίου φιλοξενουμένων.

Όπως καταλαβαίνει κανείς , οι συνθήκες για τα Περαματιώτικα σωματεία είναι δύσκολες. Κατόπιν των ανωτέρω ως σύλλογος θα θέλαμε να εκφράσουμε την συγνώμη μας προς τους φιλάθλους της ομάδας μας που και κουτσουρεμένο αγώνα παρακολούθησαν την Τετάρτη, αλλά και που δεν θα μπορούν στο Πέραμα τουλάχιστον να παρακολουθήσουν τον σύλλογο στα φιλικά».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply