Connect with us

stoplekto

ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας: Οργή κατά του ρέφερι Παπανδριόπουλου

Published

on

Η Διοίκηση της Α.Ε ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ εκφράζει την οργή της για την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή της αναμέτρησης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – Α.Ε ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ κου Παπανδριόπουλου κυρίως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

 

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 14:30, η σέντρα όμως πραγματοποιήθηκε 25 λεπτά αργότερα, αφενός λόγο καθυστέρησης λήξης του προηγούμενου αγώνα ( έληξε στις 14:35) αφετέρου γιατί ο Κος Παπανδριοπουλος παρότι από την πρώτη στιγμή του εντοπίσαμε το πρόβλημα της πίεσης χρόνου που είχαμε σφύριξε σέντρα στις 14:55.

 

Στην λήξη λοιπόν της δικής μας αναμέτρησης ο εν λόγο κύριος θεώρησε σωστό να βάλει σε μια απίστευτη περιπέτεια και αγωνία όλη την αποστολή της ομάδας μας με σοβαρότατο κίνδυνο να μην μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην Αίγινα μιας και θα χάναμε το τελευταίο πλοίο το οποίο ήταν στις 17:15.

Αγνοώντας προκλητικά την επισήμανση του προβλήματος μας με το πλοίο που του έκανε τόσο ο Γενικός μας Αρχηγός όσο και ο Αρχηγός της ομάδος, θεώρησε σκόπιμο να κλειστεί στο δωμάτιο των διαιτητών και αφενός στον Γ. Αρχηγό μας που του είπε ότι “κάνε σε παρακαλώ πιο γρήγορα με τα δελτία, χάνουμε το καράβι” να του απαντήσει ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, αφετέρου στον αρχηγό της ομάδας μας που του είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα να του απαντήσει ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.

Τόσο στο άκουσμα των παραπάνω , όσο και για την χειρονομία του να επιδεικνύει τον ανδρισμό του προς την εξέδρα κατά την διάρκεια του αγώνα μόνο αηδία μπορούμε να νιώθουμε.

 

Η γραφικότητα του να μας κρατάει στο γήπεδο μη δίνοντας μας τα δελτία και το φύλλο αγώνα με κίνδυνο να αποκλειστούμε στον Πειραιά προκειμένου να γράψει άκουσον άκουσον ότι ένας φίλαθλος τον έβρισε και κάποιος άλλος τον απείλησε είναι πρωτόγνωρα. Αλίμονο αν για κάθε οπαδό που εκφράζει άποψη να κινδυνεύει μια ολόκληρη αποστολή να υποστεί οικονομική και όχι μόνο ζημιά.

 

Η γραφικότητα και η κουταμάρα όμως είχαν και συνέχεια στην σύνταξη του φύλλου αγώνα από τον Κο Παπανδριόπουλο με αποτέλεσμα να μην αποφύγει με αυτά που έγραψε να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ όλη την Διοίκηση και τους παίκτες του συλλόγου μας.

Προφανώς επηρεασμένος από κάποιο θρίλερ που είδε το Σαββατόβραδο στο Star έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μέχρι να φτάσει σπίτι του οτιδήποτε του συμβεί η ομάδα της Αίγινας θα θεωρηθεί υπεύθυνη και θα κάνει συμπληρωματική έκθεση και ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του.

 

Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε λοιπόν για δύο πράγματα.

1ον) Ότι η Διοίκηση της Αίγινας αποτελείται από ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, σοβαρούς επαγγελματίες και άκρως ευυπόληπτους πολίτες και όχι φουσκωτούς και ανθρώπους του υποκόσμου που περιμένουν σε σκοτεινές γωνίες. Αλλά μάλλον με τα κατορθώματα του ο Κος Παπανδριοπουλος έχει έννοια συνεχώς σε κάθε σκοτεινή γωνία που περνάει μέχρι να φτάσει σπίτι του.

Ντροπή σου λοιπόν Κύριε μου να γράφεις τέτοια πράγματα την στιγμή που από την επίσημη Αίγινα δεν σου μίλησε κανείς, δεν σε απείλησε κανείς παρά μόνο σε παρακαλούσαμε να συντομεύεις για να πάμε σπίτια μας, στις δουλείες μας να μην χάσουμε το καράβι μας, να γυρίσουμε στο νησί μας. Εσύ ανταυτου προτίμησες να μας καθυστερήσεις σε τέτοιο βαθμό αδιαφορώντας πλήρως απλά γράφοντας ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

Το 2ο λοιπόν που θέλουμε να σε ενημερώσουμε Κύριε Παπανδριοπουλε είναι ότι δυστυχώς για εμάς αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

Καλό είναι να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να την ασκήσεις.

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply