Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΕ Χαλανδρίου: Το μέλλον είναι εδώ…

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕ Χαλανδρίου…

Βασίλης Τσέτσος-Βασίλης Δράκος-Παναγιώτης Θανασάς: “Το μέλλον τους ανήκει”

Ένας εκ των στόχων του συλλόγου της ΑΕ Χαλανδρίου είναι να αναδείξει ποδοσφαιριστές με ταλέντο οι οποίοι αργότερα θα στελεχώσουν την αντρική της ομάδα ή θα μεταπηδήσουν σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος & γιατί όχι & του εξωτερικού.

 

Το “χτίσιμο” της φετινής ΑΕ Χαλανδρίου δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την “καρδιά” της. Η ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Βασίλης Τσέτσος (γεν. 2006), Βασίλης Δράκος (γεν. 2006) & Παναγιώτης Θανασάς (γεν. 2007) θα αποτελέσουν παίκτες της ανδρικής ομαδας της ερχόμενη σεζόν. (Ο Β. Τσέτσος & ο Π. Θανασάς τη προηγούμενη σεζόν πήραν το “βάπτισμα του πυρός” στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος)

 

Η ΑΕ Χαλανδρίου πιστή στο πλάνο της για την αξιοποίηση του εξαιρετικού υλικού της Ακαδημίας της επιβραβεύει τους παίκτες που με πολλή δουλειά τόσα χρόνια στην Ακαδημία κέρδισαν επάξια μια θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

 

Τα παραπάνω παιδιά, μαζί με τους ήδη νεαρούς ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν τις προηγούμενες χρονιές θα αποτελέσουν μέλη της νεανικής & πολλά υποσχόμενης ομάδας μας.

 

Είμαστε συγκινημένοι & υπερήφανοι που βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν ξανά μαζί με την ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Ευχόμαστε σε όλους υγεία & πολλές επιτυχίες. Το μέλλον τους ανήκει!!!