Connect with us

3ος Όμιλος

Αιολικός – ΠΑΟ Βάρδας 2-1

Published

on

Τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται ο Αιολικός ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Βάρδας. Οι νησιώτες έβγαλαν περισσότερο θέληση στο γήπεδο ωστόσο και οι ‘πράσινοι’ απέδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στο 18′ ο Γάλας με πέναλτι έγραψε το 1-0, με τους παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη να ανεβάζουν στροφές και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 34′ χάρις σε γκολ του Γραμματικόπουλου. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Βαγγέλη Γούτη μπήκε αποφασιστικά στο ματς παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα στο  66′ με σουτ του Σαμπάνη. Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Φωτόπουλου ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζαγοριανός είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρίμμας (Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης): Μάππας (28 λ.τρ. Γόμος), Πασαλίδης (55′ Λαλάς), Μαγγανάς, Λένγκα, Παπαζούδης, Καδής, Γάλας, Μίχος, Τόρες, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Καπετανάκης, Πολίτης, Ζέλιος (67′ Γαλανόπουλος), Βραχνής, Αποστολόπουλος (80′ Σωτηρόπουλος), Ανδριέλος, Νικολόπουλος, Τομάς, Σκοτζάι (60′ Φωτόπουλος), Δημητρακόπουλος, Γραμματικόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply