Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακάδημος – Αττικός 1-1

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ακάδημος και Αττικός στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, όπου και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Συριόπουλο Δ. στο 8′, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Συριόπουλος Ε. έκανε τελικά το 0-1. Στο 44′ οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά το πέναλτι του Σινάνι απέκρουσε ο Σιγάλας. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Σαρέλλη στο 75′. Στο 90′ αποβλήθηκαν οι Μιχαήλ και Αρχοντούλης από πλευράς Ακάδημου και ο Κοτούλιας από πλευράς Αττικού, αφού οι εν λόγω ποδοσφαιριστές συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Διαιτητές ήταν οι Ζαραβίνος, Μπαμπάς και Δόσης.

 

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Καλημέρης, Μιχαήλ, Γεωργίου, Νούλας (61′ Δημαράς), Σπανός, Βουρλιώτης, Σαρέλλης, Μπρίλης (50′ Αρχοντούλης), Ντάρλας, Σινάνι (50′ Τάσης)

 

ΑΤΤΙΚΟΣ: Σιγάλας, Τζωρτζάτος, Κοτούλιας, Συριόπουλος Ε., Τζαβέλλας, Παπαβασιλείου, Νικολάκος (46′ Τσακαβέλης), Συριόπουλος Δ., Αγαλιανός, Συμεωνίδης (70′ Παππάς), Ασαμόα.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply