Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλλαγή σελίδας στο Χαϊδάρι..

Published

on

Μετά από 7 χρόνια παραμονής του Σπ. Λάμπρου στην προεδρία του Α.Ο. Χαϊδαρίου, η ομάδα αλλάζει σελίδα και πλέον την προεδρία του συλλόγου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κρέστας. Αυτό επισημοποιήθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου μέσα σε συγκινησιακό και φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, ο κ. Λάμπρου έκανε μια αναδρομή στην πορεία του συλλόγου την τελευταία επταετία.

 

Αναφέρθηκε στην περίοδο που ανέλαβε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Χ. (τότε), την περίοδο που η ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, στις εποχές επιτυχιών της επαγγελματικής ομάδας, στον αριθμό ρεκόρ των 350 παιδιών που στελέχωσαν τις ακαδημίες του Α.Ο.Χ., στο μεγάλο του τουρνουά ακαδημιών που έγινε στο Χαϊδάρι το 2007 με τη συμμετοχή των Ajax, Inter, Bayern Levercusen, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ κλπ τα επιμορφωτικά σεμινάρια, καθώς και το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που αναπτύχθηκε. Δυστυχώς οι διαδοχικοί υποβιβασμοί έφεραν στη διοίκηση του κ. Λάμπρου δυσβάσταχτες οικονομικές ευθύνες. Ο υποβιβασμός της ομάδας μετά από 25 χρόνια στην Α’ ΕΠΣΑ, αποτέλεσε την ευκαιρία για ένα νεό ξεκίνημα. Έγινε ένα νέο ξεκίνημα, φτιάχτηκε μια αξιοπρεπής ομάδα, σταμάτησε ο αγωνιστικός “κατήφορος”, εξυγιάνθηκε οικονομικά ο σύλλογος, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου να πάρουν μεταγραφή σε επαγγελματικά σωματεία.

 

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο νέος πρόεδρος κ. Γιάννης Κρέστας, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του κ. Λάμπρου, τόνισε ότι: “Τον Α.Ο. Χαϊδαρίου δεν τον βλέπω σαν επιχείρηση. Είναι ένα σωματείο με 75χρονη ιστορία και μεγάλους και ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία. Σκοπός μου είναι η ομάδα να λειτουργεί πάνω από όλα με κανόνες και αρχές τις οποίες θα τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια. Θεωρώ την πρόταση που μου έγινε για να αναλάβω τα ηνία του συλλόγου ως μια πολύ μεγάλη τιμή, η οποία ταυτόχρονα είναι και πρόκληση στις δύσκολες εποχές τις οποίες διανύουμε. Βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε είναι να προσέξουμε τα οικονομικά του συλλόγου μας, να είμαστε νοικοκυρεμένοι και να προχωρήσουμε βάση των δυνατοτήτων μας. Τέλος, απευθύνω κάλεσμα στην κοινωνία του Χαϊδαρίου να είναι δίπλα μας και να στηρίξει την προσπάθειά μας.”

 

 

 

Το νέο διοικητικό σύμβούλιο του Α.Ο Χαϊδαρίου απαρτίζεται από τους:

 

Πρόεδρος: Κρέστας Γιάννης

 

Αντιπρόεδρος α: Τάκης Σπίνουλας

 

Αντιπρόεδρος β: Παναγιωτάτος Νίκος

 

Αντιπρόεδρος γ: Σαραντίδης Αντώνης

 

Γραμματέας: Μουντζούρης Τάσος

 

Ειδικός Γραμματέας: Κοπανάς Γιώργος Ταμίας: Πουλάκης Νίκος

 

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Μπαλοδήμας Σταύρος

 

Μέλη: Χρυσικός Βαγγέλης, Μήλιος Χρήστος, Καραβίτης Πέτρος, Κατσίνης Γιώργος, Σπύρος Λάμπρου, Χρονόπουλος Βασιλης, Κλαυδιανός Διονύσης

 

Αναπληρωματικά μέλη: Τέντζερης Βαγγέλης, Χατζηδάκης Γιώργος, Δημητρακόπουλος Φώτης, Παπαδόπουλος Σάββας, Κατσιάπης Κώστας.

 

Στη συνέχεια, τέθηκαν οι στόχοι για την ερχόμενη σαιζόν. Το μπάτζετ χαμηλώνει, θα στηριχθούν και θα προωθηθούν παίχτες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Στόχος φυσικά και είναι ο πρωταθλητισμός, όχι όμως σαν αυτοσκοπός, με μια σοβαρη και αξιοπρεπή παρουσία, η οποία θα είναι αντάξια της 75χρονης ιστορίας του συλλόγου. Προπονητής και τη νέα σαιζόν θα είναι ο κ. Γιώργος Μακρής. Έφορος της α’ ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Δημητρακόπουλος, με αναβαθμισμένο ρόλο. Ήδη έχει εκπονηθεί και ο νέος εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας, ενώ η α΄ομάδα θα ντυθεί φέτος με ρούχα της εταιρίας Hummel.

 

Στα μεταγραφικά, ο χαφ Βασίλης Κρητικός παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο και έκανε κι αυτός το μεγάλο επαγγελματικό του άλμα. Η οικογένεια του Α.Ο. Χαϊδαρίου εύχεται στο νεαρό μέσο που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί δυο παλιοί γνώριμοι της ομάδας μας, ο φορ Γιώργος Κοντογουλίδης που εγωνίστηκε πέρυσι στον Πανθησειακό και ο χαφ Γιώργος Λάσκος που αγωνιζόταν στον Ειδυλλιακό. Και οι δυο παίχτες έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλλα του συλόγου και επιστρέφουν σε γνώριμο περιβάλλον. Άλλες τρεις μεταγραφές είναι στα σκαριά και την επόμενη εδομάδα, ο σύλλογος θα είναι σε θέση να τις ανακοινώσει.

 

Συζητήθηκαν επίσης και τα θέματα των γηπέδων, που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Ήδη εγκρίθηκε από τον ΑΣΔΑ κονδύλιο ύψους 40.000 ευρώ για την ανακαίνιση των δυο γηπέδων της πόλης μας, ενώ με ένα άλλο κονδύλιο των 25.000 ευρώ θα αντικατασταθούν κομμάτια του πλαστικού χλοοτάπητα στο “Τ. Χαραλαμπίδης”. Όσον αφορά το δημοτικό στάδιο που έχει φυσικό χλοοτάπητα, γίνονται ενέργειες ώστε να επικευαστεί με πόρους του συλλόγου, ένα εγχείρημα όμως που είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτή την περίοδο. Αποφασίστηκε η νέα διοίκηση να ζητήσει νέο ραντεβού με το δήμαρχο Χαϊδαρίου για να βρούνε από κοινού τρόπους για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

Τέλος, ξεκίνησε και η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά με σύνθημα: “Μια πόλη, μια ομάδα… μια οικογένεια!”. Τιμώνται 50 ευρώ μόνο και η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους χαϊδαριώτες φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply