Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Την ακόλουθη ενημέρωση είχαμε από τον Αστέρα Εξαρχείων…

ΑΟ Αστέρας Εξαρχείων

Αλλαγή σκυτάλης στο θέμα προπονητή, αφού λόγω των νέων κανονισμών ο Τάσος Ψύλλιας δεν μπορούσε να παραμείνει. Ετσι την ομάδα αναλαμβάνει ο Άγγελος Σπυριδάκης, ένας νέος προπονητής τον οποίο επέλεξε η διοίκηση για να καθοδηγήσει την ομάδα την νέα χρονιά .

Μετά από 1 μήνα συζητήσεων έδωσαν το ΟΚ και παραμένουν στην ομάδα όλοι οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που είναι ο βασικός κορμός της ομάδας: Σταθόπουλος Κώστας , Φιλιππόπουλος Διονύσης, Κατσούδας Γιάννης , Γιουρκεβιτς Μπόγκνταν, Κοκκόλης Άγγελος , Λούτσος Παναγιώτης , Βασιλακόπουλος Νικόλας , Καραγκούνης Νίκος , Μότσκα Μπρούνο , Παπανικολάου Κώστας , Φωτιάδης Κώστας , Κουλούρης Ιάσωνας , Αντωνόπουλος Γιώργος , Μάκος Παναγιώτης , Ντίνης Αλέξανδρος , Μπουζής Γιώργος ο οποίος εγχειριστηκε και θα επανέλθει τον Νοέμβριο. Παρέμεινε και ο Λουκάς Παρμάκης , ενώ επιστρέφει στην ομάδα ο μπακ-χαφ Χρήστος Γκίτσας .

Από μεταγραφές η ομάδα σίγουρα θα ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη , ήδη έχουν κλείσει 2 τερματοφύλακες , ένα αριστερό εξτρέμ που θα έρθει δανεικός για ένα έτος , ένα αμυντικό χαφ , ένα επιθετικό χαφ και δύο επιθετικοί .

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι στις 20/8/2024 6,45 μμ στην Αλεπότρυπα. Γυμναστής της ομάδας παραμένει ο κος Σωτήρης Ρίζος για 7η χρονιά, και μέχρι τώρα έχουν κλειστεί 3 φιλικά , 1/9 στην Αλεπότρυπα με αντίπαλο τον Αρίωνα , 8/9 στην Αλεπότρυπα με αντίπαλο τον Πλάτωνα , και στις 11/9 στο Ρουφ με αντίπαλο την ΑΕ Πετράλωνα . Παρελθόν αποτελεί ο Πάπου που επιστρέφει στην Νέα Ιωνία και ο Κωτσης που επέλεξε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα . Έφορος υλικού για 13η χρόνια παραμένει ο κος Δημήτρης Μωραιτης και Γενικός αρχηγός ο Γιάννης Φραγκουλόπουλος .