Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλσούπολη: Μία μεταγραφή, τρεις ανανεώσεις

Published

on

Σε κίνηση για την ενδυνάμωση του ρόστερ της προχώρησε η Αλσούπολη, που ετοιμάζεται για μία ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας των Αθηνών. Στους ‘πράσινους’ της Νέας Ιωνίας ανήκει πλέον ο μπακ-χαφ Γιώργος Μουστάκας, που πέρσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη γειτονική Λυκόβρυση. Παράλληλα, όμως, σημειώθηκαν και ανανεώσεις με τρεις ποδοσφαιριστές του περσινού έμψυχου δυναμικού. Ο λόγος για τον 35χρονο μέσο Σταύρο Σιφναίο, τον 33χρονο επιθετικό Χρήστο Στυλιανού και τον 22χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Κωτσάκη, που συμφώνησαν με τη διοίκηση. Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Τσαμπαζέλης, Ηλιόπουλος, Παυλόπουλος και Βάγγερ.

 

Στελεχώθηκε το τεχνικό τιμ

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟ προχώρησαν στην επιλογή των ανθρώπων που θα αποτελέσουν τους στενούς συνεργάτες στο πλευρό του νεοπροσληφθέντος προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη. Βοηθός του 41χρονου τεχνικού θα είναι ο Βασίλης Αθανασόπουλος, γυμναστής και υπεύθυνος ακαδημιών ανέλαβε ο Ηλίας Αριανάς, που είχε εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στην συντοπίτισσα Ελευθερούπολη, ενώ στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων τοποθετήθηκε ο Χάρης Στεριώτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Αλσούπολης, ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης αρκέστηκε να σημειώσει: ”Ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας εμπιστεύτηκε. Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΡΝΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply