Connect with us

stoplekto

Αμπελακιακός – Οδηγήτρια 0-1

Published

on

Ούτε στα Αμπελάκια σταμάτησε το «τρένο » της Οδηγήτριας . Μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε με 1-0 τον Αμπελακιακό που φωνάζει για τη διαιτησία του Ορφανού.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 31’ . Οι Παπαδόπουλος και Πλάκας διεκδίκησαν την μπάλα και «τζαρτζαρίστηκαν » ώμο με ώμο για να βρεθούν στο έδαφος στη συνέχεια . Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζάκης.

Η επανάληψη άρχισε με 50 λεπτά  καθυστέρηση επειδή ο Ορφανός δεν ξεκινούσε αν δεν ερχόταν αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα ενώ ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο το «τρακτεράκι» που είχε μπει στο γήπεδο για να «σουλουπώσει » το χορτάρι

Στο Φ.Α. ο διαιτητής έγραψε επίσης ότι του πέταξαν από την εξέδρα ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό ενώ τον  απείλησε ο παράγοντας του Αμπελακιακού κ. Στέλιος Ραπτόπουλος

Στο 64’ αποβλήθηκαν οι Λουκά και Γκιόκα που αλληλοελακτίσθηκαν .

Στο 87’ η Οδηγήτρια κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Μπούνταλης ανέτρεψε τον Μουστάκα . Αυτή τη φορά όμως ο  Χατζάκης δεν ευστόχησε , στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 91’ ο Αμπελακιακός σκόραρε με τον Μπούνταλη ο οποίος ερχόταν από πίσω , αλλά το  γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Γεωργακόπουλου.

Ο διαιτητής Ορφανός έγραψε στην λήξη                                                                                                                            ότι οπαδοί των  γηπεδούχων προσπάθησαν να του επιτεθούν και του κτυπούσαν την πόρτα των αποδυτηρίων .

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Μαγιάτης, Παπαδόπουλος ( 38’λ.τρ Νάννος) , Μπούνταλης , Κρουστάλλης , Καρποντίνης, Σγούρδας( 85’ Ζερβός) , Ζώτο, Ψοΐνος, Λουκά , Παπαθεοχάρης( 70’ Αντιμαχίτης)  Θεοχάρης

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ : Δρίβας, Στρόμπουλος( 82’ Βασιλείου) , Καμμένος, Κύριας, Μπουζάλη, Γκιόκα, Μουστάκας, Χατζάκης , Πλάκας Κ.( 75’ Δημόπουλος)  Αυγέρης( 94’ Ζαρογιάννης ) , Γλυνός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply