Connect with us

3ος Όμιλος

Ανάσα για Παναρκαδικό

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναρκαδικός στη Μάνδρα αφού επικράτησε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας και απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει μα αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα οι κυανόλευκοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Στο 27′ ο Κατσικάς έβαλε μπροστά την ομάδα της Δυτικής Αττικής, η οποία ωστόσο στο 31 ‘εμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδo αφού ο Νιδαφόπουλος έπιασε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε. Το πέναλτι ανέλαβε ο Δήμος ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Αρδάμη, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 48΄να διαμορφώνει το τελικό 3-1

Διαιτητές: Μάλαμας, Γουργιώτης-Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Βαμβακούλας): Παλιγγίνης, Μπινιχάκης (60′ Μπεγλετζής), Νιφαδόπουλος, Φερεντίνος, Κρητικός, Μιχάλαρης, Μανασίδης, Αμπντουραχμάνι, Ασημάκης (46′ Τσιόκας), Κάτσικας, Κοτζαπαναγιώτης (46′ Μποδώνιας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καλογιαννίδης-Τζηλός): Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλαχοκυριάκος (69′ Μπίσιας), Κότσιρας (85′ Νάνος), Δήμος, Αρδάμης, Καδάς, Αρώνης (73’ Πετρόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply