Connect with us

Uncategorized

Ανέβηκε τρίτος ο ΠΑΟΚ..

*

Published

on

Με δύο πανέμορφα γκολ του Παναγιωτούδη και του Νιμανί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Δόξα Δράμας και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν και τρία δοκάρια,

 

Ο ΠΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Δόξα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον 17χρονο Παναγιωτούδη.

 

Ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα της ομάδας, με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ στο 12ο λεπτό, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

 

Η Δόξα δεν μπορούσε να απειλήσει αλλά και ο ΠΑΟΚ έδειχνε να είναι ικανοποιημένος με το υπέρ του 1-0 στο πρώτο μέρος.

 

Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου μέρους. Ο Σταφυλίδης με εκπληκτικό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης μόνος του κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

 

Ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ στο 54′ το πέτυχε 5 λεπτά αργότερα. Ο Νιμανί με εξαιρετική προσπάθεια και πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

 

Οι παίκτες του Μπόλονι στη συνέχεια έβαλαν σημάδι τα δοκάρια. Ο Παναγιωτούδης στο 63′ άγγιξε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 75′ το φάουλ του Γκαρσία χτύπησε στο δοκάρι ενώ ο Τσιρίλο δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

 

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην τρίτη θέση και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα διατηρήσει τον ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

 

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68’ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ίβιτς (60’ Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί (76’ Λίνο), Έτο.

 

Δόξα Δρ: Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Καπέλ (57’ Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46’ Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68’ Στεργιανός).

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply