Connect with us

Uncategorized

Αναβολή στο Δάφνη Ερυθρών- Άσπρα Σπίτια

Τι λένε στα Άσπρα Σπίτια

Published

on

Οι πολικές και ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και η ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία στις ερυθρές (16ο C αυτή την ώρα 16:00 Σάββατο και με αυριανή πρόβλεψη 8ο C στις 14:00 της Κυριακής ) έκαναν απαγορευτική την διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην Δάφνη Ερυθρών και την Ένωση.

Κρίνοντας ότι οι ομάδες δεν θα έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς οι καιρικές συνθήκες σε υψόμετρο 390 μέτρων στις ανατολικές πλαγιές του Κιθαιρώνα, χαρακτηρίζονται απαγορευτικές για την διεξαγωγή αγώνα, αποφάσισαν να προστατεύσουν από την περιπέτεια τις μία ομάδες .

Χωρίς λοιπόν να έχουν στην διάθεση τους κουβέρτες για τον πάγκο της ομάδας, ενώ οι παίκτες δεν διαθέτουν τα απαραίτητα γάντια, σκουφιά, αλλά και ισοθερμικά ρούχα, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το ψύχος στο παγωμένο γήπεδο Ερυθρών το ματς αναβλήθηκε .

Ας υποθέσουμε ότι εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε ο αγώνας από την Πέμπτη, και δεν θα διεξαχθεί στις 5/2/2012 όπως αρχικά είχε οριστεί δεν μπήκαν στον κόπο οι ιθύνοντες με μεταγενέστερη απόφαση τους , να άρουν το «απαγορευτικό» αφού οι προβλέψεις τους έπεσαν έξω; Γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, η μήπως κάτι γνωρίζουν;!

Τα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας Βοιωτίας σήμερα, διεξήχθησαν κανονικά ακόμα και στα Λεύκτρα!!!!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply