Connect with us

3ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Καβαλιέρη η Καλαμάτα

Published

on

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κώστα Σταματίου στη Μαύρη Θύελλα. Ο νέος προπονητής των «μελανολεύκων» ξεκίνησε τον αθλητισμό από το ερασιτεχνικό σωματείο του Α.Σ. Παπάγου και το καλοκαίρι του 1985 υπόγραψε στο Λεβαδειακό.

Το 1987 κέρδισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική, στην οποία έπαιξε με την ομάδα της Λιβαδειάς για 4 σεζόν, από το 1988 έως και το 1991, συμπληρώνοντας 90 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και 3 τέρματα. Επόμενοι σταθμοί στην σταδιοδρομία του ήσαν ο Ατρόμητος Αθηνών, η Δόξα Βύρωνα, ο Παναιγιάλειος, ο Γ.Σ. Μαρκό, η Α.Ε. Χαλανδρίου, ο Βύζας Μεγάρων και ο Νέος Αίας Παλλήνης.

Μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Μιχάλης Καβαλιέρης θήτευσε σε διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες της ΕΠΣΑ, όπως ο Κεραυνός Κερατέας (σαν παίκτης προπονητής), η Ένωση Ερυθραίας/Κηφισιάς κ.α. Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 εργάζεται κυρίως σαν βοηθός – στατιστικολόγος του Τάκη Λεμονή, στην Ομόνοια Λευκωσίας, στον Πανιώνιο και στον Παναιτωλικό.

Δεν έχει καμία σημαντική προπονητική εμπειρία αλλά ως στατιστικολόγος (!) θεωρείται από τους πολύ καλούς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Λογικά μπορεί σήμερα θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, καθώς πρέπει να βρεθεί πάση θυσία προπονητής με δίπλωμα στον πάγκο της Μαύρης Θύελλας στον αγώνα – χωρίς καμία σημασία πια – της Καλαμάτας την Κυριακή με τη Βάρδα στην Παραλία.

Χθες στην προπόνηση στο Ασπρόχωμα αποχαιρέτησε (επιτέλους) τους παίκτες της ομάδας ο Κώστας Σταματίου, ο οποίος έφυγε πια οριστικά – είναι αλήθεια αξιοπρεπώς αυτός- από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

sportstonoto.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply