Connect with us

Γ Εθνική

Ανακοίνωση από τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, προς ενημέρωση των φίλων της ομάδας, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

• Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Επιτροπής με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού καθηγητή Γιώργο Μαυρωτά στον οποίο ετέθησαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο.

Στην συνάντηση παρέστη και ο πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ Ιωάννης Πατλάκας. Ο Γενικός Γραμματέας άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα και ανέφερε ότι θα εισηγηθεί να ενταχθεί η αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου του ΣΕΦ με χλοοτάπητα πέμπτης γενιάς, στον προϋπολογισμό των έργων της ΓΓΑ.

• Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής συναντήθηκαν, στον χώρο του γηπέδου του ΣΕΦ, με τον εργολάβο κ. Τσιανάκα, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή των κερκίδων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου της Διεύθυνσης Επισκευών Συντηρήσεων και Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Πειραιώς Χαρ. Λιακόσταυρου. Έγινε ενημέρωση του εργολάβου , ο οποίος θα αρχίσει τις εργασίες στη αρχές του Ιουλίου.

• Στις 8 Ιουλίου θα “πέσουν τα μπετά” στο ΣΕΦ και το έργο (κερκίδες) αναμένεται να παραδοθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

• Η Διοικούσα Επιτροπή, παράλληλα, καταβάλλει προσπάθειες να εξασφαλισθεί γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα , ώστε να αγωνίζεται εκεί ο Εθνικός. Της προσπάθειας αυτής ηγείται ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τον οποίο η Επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα, για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση προς το ιστορικό σωματείο του ΕΘΝΙΚΟΥ, που επί τέλους αποκτά μόνιμη στέγη , με την συμπλήρωση των 101 ετών από την ίδρυσή του.

• Η ομάδα μας θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου από 13 μέχρι 22 Αυγούστου, για την προετοιμασία της εν όψει του νέου πρωταθλήματος..

• Η Διοικούσα Επιτροπή συναντήθηκε επίσης με την πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην οποία ετέθησαν τα θέματα που απασχολούν το τμήμα, σχετικά με την φιλοξενία της ομάδας μας στον χώρο του ΣΕΦ. Η συνεργασία με την πρόεδρο του ΣΕΦ είναι άψογη και εποικοδομητική.