Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανακοίνωση -διαμαρτυρία του Θριάμβου Χαϊδαρίου

Published

on

Την ακόλουθη οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, σχετικά με την αλλαγή στις ώρες προπόνησης στο γήπεδο Τ.Χαραλαμπίδης…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αρκετά με τις ανακρίβειες περί «έξωσης».
Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ζήτημα, ούτε από τη Δημοτική Αρχή ούτε από κάποιο σωματείο. Μάλιστα, σεβόμενοι το συγκεκριμένο σωματείο, προβηκαμε σε υποχωρήσεις, και για την ανδρική ομάδα, τους δόθηκε ό,τι ζήτησαν.

Όλη αυτή η παραπληροφόρηση είχε έναν και μόνο σκοπό: το μονοπώλιο των Ακαδημιών. Όλα έγιναν για να εξασφαλιστεί στο συγκεκριμένο σύλλογο το ωράριο από τις οκτώ έως τις εννέα, ώστε οι γονείς να μην έχουν άλλη επιλογή. Προφανώς, ο υγιής ανταγωνισμός τους φοβίζει!

Ζήσαμε τα ίδια και πέρυσι με την πραγματική έξωση των δικών μας ακαδημιών. Πιστέψαμε …ότι η νέα Δημοτική Αρχή, μετά από τις συζητήσεις που είχαμε, δημοσίευσε το φετινό πρόγραμμα το οποίο αποδεχτήκαμε προσωρινά μέχρι να λειτουργήσει το Αττικό.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είμαστε ο μόνος σύλλογος που νοικιάζει γήπεδα για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών μας, ώστε η προπόνηση να μην γίνεται μαζική (παιδομάζωμα), σεβόμενοι πάντα τους γονείς.

Σήμερα, ενώ έχουμε ήδη ενημερώσει τους γονείς για το πρόγραμμα, μας στέλνουν νέο πρόγραμμα, το οποίο φαίνεται να στοχεύει στη διάλυση του συλλόγου μας.

Πρέπει, λοιπόν, να μας εξηγήσει η Δημοτική Αρχή αν τελικά εκβιάζεται ή όχι;
Γιατί… περί δικαιοσύνης και ηθικής μιλούσαν άλλα διαφορετικά πράττουν!
Επίσης, να μας εξηγήσει ο Δήμαρχος κύριος Σέλεκος ποια είναι η σχέση, του κυρίου Καραγιάννη (πρώην αντιδήμαρχος…) με την όλη αλλαγή του προγράμματος;;;;;

Δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση το νέο πρόγραμμα και θα προχωρήσουμε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιου να συγκαλέσουμε γενική συνέλευση, ώστε να ενημερωθούν όλα τα μέλη για την κατάσταση και να αποφασίσουν για τις επόμενες ενέργειες, με στόχο την προστασία των αθλητών, των αθλητριών και των γονιών.

Το Δ.Σ. του Θριαμβου Χαϊδαρίου

“Θριαμβος μια ομάδα μια οικογένεια”