Connect with us

Γ Εθνική

Ανακοινώνει ;άλλους τέσσερις ο Βύζας..

Published

on

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Βύζας για την 13η εμβόλιμη αγωνιστική της φουτμπόλ λίγκ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα που έχει για προπονητή έναν παλαίμαχο πρώην ποδοσφαιριστή του Πανελευσινιακού τον Δημήτρη Κούτση.

Μετά τους Φιλιππάκο και Χάλαρη, η ομάδα των Μεγάρων ενισχύεται με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές.Στόχος του Μεγαρίτικου συλλόγου είναι φυσικά να συμπληρωθεί το ρόστερ με 18 παίκτες, μόνο και μόνο για να συμπληρώνεται κανονική αποστολή. Όπως δήλωσε ο νέος μεγαλομέτοχος, Κώστας Κοσσυβάκης, στόχος είναι να μείνει φέτος η ομάδα στην κατηγορία, ώστε το καλοκαίρι να γίνουν καλύτερες κινήσεις για την ισχυροποίηση του συλλόγου.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

O Τάσος Παυλίδης αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της μεγαρίτικης ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Μανδραϊκό, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Νίκη Βόλου, Αιγάλεω και Κόρινθο. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως οι Μεγαρίτες έφτασαν σε συμφωνία και με τον αριστερό μπακ Βασίλη Τριάντο, που προέρχεται από Βέροια κι Εθνικό Φιλιππιάδας.

Να σημειωθεί ότι τα δελτία των Φιλιππάκου και Χάλαρη αναμένεται να έχουν εκδοθεί μέχρι τη Τρίτη και οι δύο παίκτες να τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Οικονόμου για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply