Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά

.

Published

on

Τι έγινε την Κυριακή στους αγώνες της Β’ κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά . Αναλυτικό ρεπορτάζ του Αντώνη Δαρζέντα.

ΑΟ Πειραιάς- Παντζιτζιφιακός 2-1

 

Στο 86′ ο ΑΟ Πειραιάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κ. Ουσταμπασίδη έκαμψε την αντίσταση του Παντζιτζιφιακού με 2-1 και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Οι Καμινιώτες είχαν προηγηθεί στο 35′ με τον Κατσικάρο , για να ισοφαρίσουν οι Τζιτζιφιώτες με τον Λαδιά στο 75′.

Καλός ο διαιτητής Ορφανός, που απέβαλε με 2η κίτρινη τους Γιορδαμάκη (57′), Λαδιά(80′) και Λάμπρου(88′).

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρατάκος, Παναρίτης, Κουκάς, Μπροτζάκης, Κατσίκαρος, Γιορδαμάκης, Καραμανώλης(90′ Πετρόγκωνας), Μπίτσας, Ουσταμπασίδης Κ., Γουλέτας(70′ Σαραντίτης), Ντεντέι.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Χατζαντώνης, Ζγουρής(56′ Λάμπρου), Κυτέας, Τσαγκάρης, Προδρομίδης Π., Γιαλλουράκης Δ., Νισύριος(65′ Καουκάκης), Προδρομίδης Δ., Γιαλλουράκης Κ., Λαδιάς, Ελχάκρα.

 

 

ΑΣ Δραπετσώνας – Αναγέννηση Μοσχάτου 1-1

 

Πρώτο στραβοπάτημα για τον ΑΣ Δραπετσώνας που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα του στην Αναγέννηση Μοσχάτου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26′ με πέναλτι του Αναστασιάδη. Η ισοφάριση για τους Μοσχατιώτες ήλθε στο στο 81′ με μακρινό σουτ του Τότη Κ.

Ο διαιτητής Καλημέρης απέβαλε στο 76′ τον Ναυπλιώτη( 2η κίτρινη) και μετά τη λήξη τον Φασουλάκο για εξύβριση.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Παπαφακλής , Μάγειρας( 87′ Γιαννάκης) Δοξακόπουλος, Κασιαβός, Αναστασιάδης Ζαχαριάδης , Σαλάμης Σαουλίδης Κοκλιώτης( 59′ Αποστολάκης) Ηλιόπουλος Βασιλόπουλος ( 80′ Μπουρδήμο)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ρετζέπης , Λάμπρου , Σινάνι, Σπυρόπουλος( 46′ λ.τρ.Τσιμπιμπάκης) Ναυπλιώτης , Νικολάου, Τότης Κ., Τότης Θ.( 82′ Φασουλάκος) Ταχίρι, Βασίλι( 89’΄Γκέσουρας) Λέκκας

 

ΑΕ Χατζηκυριακείου – Φαληρικός 0-1

 

Έπιασε κορυφή ο Φαληρικός που πέρασε νικηφόρα από το ΣΕΦ ο Φαληρικός με 1-0 την ΑΕ Χατζηκυριακείου η οποία παραμένει ακόμα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 31′ ο Μπιρακάκης .

Καθοριστική πάντως ήταν η αποβολή του Καρακισίσογλου με δυο κίτρινες κάρτες στο 19′( η πρώτη ήταν στο 12′) γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των γηπεδούχων.

Στο 50′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Γεωργιτσάκης.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Αναστασίου έγραψε ότι μετά τη λήξη φίλαθλος χωρίς διακριτικά επιχείρησε να επιτεθεί στον βοηθό Κατερίνη Α.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Καραμπιάς, Κόφας, Αμίλητος, Ηλιόπουλος, Καρακισίσογλου, Ράφτης, Γεργεριτάκης, Ζιμπρακάκης( 80′ Λαγός) Δούλος( 76′ Ψαρούδης) Τσιάρας( 70′ Κομορτζής) Ζαχαρίου.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Καράμπελας Καραμάνογλου, Αργυρός, Κιουράνης, Πελεγκρίνης( 66′ Μεγαλοοικονόμου) Γεωργιτσάκης, Σπέρτος, Κουτσουναμέντος, Σταυράκογλου Ε., Μπαρλής ( 65’΄Γεωεργόπουλος) Μπιρακάκης( 71′ Μπουσάτι)

 

Πυθαγόρας- Κύπρος Κορυδαλλού 2-0

 

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πυθαγόρα που λύγισε με 2-0 την Κύπρο Κορυδαλλού η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές με τους Ελευθεράκη (7′) και Ζαχαριά(90′).

Καλός ο διαιτητής Φιλακούρης, που απέβαλε με απευθείας κόκκινη στο 85′ τον Λουκογιαννάκη που κλώτσησε αντίπαλο.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Λουλάκης, Κοσιφάκης, Εκίζογλου, Φουστέρης, Ντέμας, Ελευθεράκης(72′ Ζαχαριάς), Πατέστος, Βρέκας(91′ Κουτσάλεφ), Δαμαλίδης, Αναστασάκος(82′ Κολιοδέδες).

ΚΥΠΡΟΣ: Καρύδας, Δημητρίου(46′ Κέντρο), Παπαδόπουλος, Λουκογιανάκης, Καταραχιάς, Παύλου970′ Καπουτρίδης), Αράπογλου, Μυλωνάς(48′ Κυριακάκης), Σέκα, Παπαθεοφίλου, Μάμαης.

 

ΑΟΚ Φαλήρου- Πειραϊκή 1-2

 

Το πρώτο της «τρίποντο» πέτυχε η Πειραϊκή κάνοντας την έκπληξη επικρατώντας με 2-1 του ΑΟΚ Φαλήρου, που μέχρι χθες δεν είχε απώλεια βαθμών. Τα γκολ των νικητών, που έπαιζαν με δέκα από το 42′ λόγω αποβολής του Γόγολη(εξύβριση), σημείωσαν οι Κεσανίδης(25′) και Ψυλλάκης(54′). Το μόνο που κατάφεραν οι Τζιτζιφιώτες ήταν να μειώσουν στο 78′ με τον Παππά, ενώ τέλειωσαν το ματς με εννιά λόγω αποβολών των Ανδρώνη(49′) και Σαλομίδη(82′) με δεύτερη κίτρινη.

Παράπονα από τον διαιτητή Γ. Παπανδριόπουλο έχει ο ΑΟΚ Φαλήρου. ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Σαλομίδης, Ανδρώνης, Σπηλιωτόπουλος, Κουτσόγιωργας, Χατζής, Σιάκουλης, Μπερκάσι(71′ Σπανόπουλος), Δήμιζας, Πιπερίδης, Κωτσιόπουλος, Παππάς.

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Θωμάς, Γόγολης, Μαυρέλης, Βαγιώτης, Τζιόπουλος, Καρβούνης, Μεδούρης, Μπάλιας, Τσιτούρας(35′ λ.τρ. Μπινόζι) , Ψυλλάκης(82′ Ευαγγελίδης), Κεσανίδης(75′ Κουτρής).

 

 

 

ΑΟ Κορυδαλλός- Αστέρια Δραπετσώνας 4-2

 

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε ο ΑΟ Κορυδαλλός των Αστεριών Δραπετσώνας με 4-2. Για τους νικητές δύο γκολ πέτυχε ο Χατζηλίας (34′ πέν., 58′) και από ένα οι Βέττας (75′) και Τσιμιλιώτης(90′). Τα Αστέρια είχαν ισοφαρίσει δύο φορές με τους Σιμάκο(45′) και Μέραπ(66′), ενώ είχαν και δοκάρι στο 73′ με τον Πουλίδα. Στο 91′ ο Καρδιοπούλης χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Ζαχαρίου, Καραουλάνης, Μάνος, Νικολάτος, Κανέρης(46′ λ.τρ. Τσιμιλιώτης), Βέττας, Μάρθας(78′ Καρασπύρος), Μανιουδάκης, Τσέκερης(60′ Λεκάκης), Χατζηλίας.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.: Μηνακάκης, Σιμάκος, Ξουρής, Καρδιοπούλης, Σπανός(85′ Κεσίδης), Πουλίδας, Παναγιωτόπουλος(74′ Μπούτας), Στρατίνας(67’΄Λουκόπουλος), Μέραπ, Φέργκο, Ταμπουρατζής.

 

Παννεαπολικός- ΑΣ Ποντίων 0-1

 

Με γκολ του Κουρτίδη στο 9′ ο ΑΣ Ποντίων νίκησε 1-0 τον μέτριο Παννεαπολικό μέσα στην έδρα του και έδειξε ότι ξεπέρασε γρήγορα το σοκ από την συντριβή της περασμένης εβδομάδας από τον ΑΟ Πειραιά( 1-8).

Πολύ καλή η διαιτησία του Δριτσάκη.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Δαμιανάκης, Τόννης, Αλαφούζος( 53′ Τοπκαράς), Παπαχαρίσης, Αξιώτου, Ντρέτσα, Μουζάκης( 71′ Μιρτεζάι), Τριάντης, Μελεμενής , Βαλέριος, Σισκαμάνης( 77′ Ναρλιώτης) .

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Εφαπλωματίδης, Σαουλίδης, Αποσπόρης, Σταμουλάρας, Γούτης, Μόκαλης, Ανδρέου, Τσομπανάκης( 17′ λ.Τρ. Βλασίδης) Τσιρτσίκος, Κουρτίδης( 79′ Ρηνιώτης) , Πρωτόπαπας( 73′ Μανώλης)

 

ΑΟ Καραβάς-Ειρήνη 2005 0-5

 

Φοβερή η Ειρήνη 2005 διέλυσε τον απογοητευικό ΑΟ Καραβά με 5-0. Ο Σιέκα στο 5′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που αν και έμειναν με δέκα παίκτες στο 30′ λόγω αποβολής του Νομικού( 2η κίτρινη) συνέχισαν να «πυροβολούν » την αντίπαλη εστία σημειώνοντας τέσσερα ακόμα τέρματα. Τρία με τον Τζανιδάκη( 36′, 61′, 70( πέναλτι) και ένα με τον Κουκουνάκη 83′.

Καλός ο διαιτητής Ποτόγλου .

ΚΑΡΑΒΑΣ: Αναγνώστου, Χουχούλης Βασιλειάδης 41′ λ.Τρ Βελιανίτης) , Λύγκος, Αντιμαχίτης Γ.( 46′ Αγγελετόπουλος) Μαλίκας, Κασάρα, Μπόγρης, Συναδινός, Δημητρίου( 70′ Αντιμαχίτης Μ.) Λουγκιάι

ΕΙΡΗΝΗ 2005:Λυμπέρης, Νικολόπουλος( 55′ Αλεξάκης) , Μακρυγιώργος, Σιέκας , Κύριος, Κούμης( 76′ Κανναβός) , Νομικός Κουκουνάκης, Μαυρουδής, Αυγέρης , Τζανιδάκης ( 88′ Κοττάκης).

 

Παραιτήθηκε ο Φ. Φώτης

Η βαριά ήττα είχε και επιπλέον επιπτώσεις για τον ΑΟ Καραβά . Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Φίλιππος Φώτης υπέβαλλε την παραίτηση του..

 

Μιθριδάτης- Δίας Κορυδαλλού 6-0

 

Σαφώς ανώτερος ο Μιθριδάτης σάρωσε τον Δία Κορυδαλλού με 6-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Σιδηρόπουλος(51′, 57′) και Λ. Κουιμτσίδης(20′, 65′ πέν.) και από ένα οι Φιλίδης(83′) και Κουζμίδης(88′). Οι νικητές έχασαν και πέναλτι στο 16′ με τον Σαμλίδη( απόκρουση Καραφώτη).

Σωστός ο διαιτητής Ισάνογλου.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Τσομπάν, Φιλίδης, Κουιμτσίδης Κ., Κουιμτσίδης Λ., Παντελίδης(60′ Παρασκευόπουλος), Σαμλίδης(66′ Φραγκούδης), Κυνηγόπουλος, Μαυρομμάτης, Σιδηρόπουλος(70′ Κουζμίδης), Ανδρεάδης, Λαμπριανίδης.

ΔΙΑΣ : Καραφώτης, Παπαδόπουλος(66′ Χαρατσάρης), Αποσκίτης(51′ Μούχτης), Κοντιζάς, Τζιλάκας(40′ Προκοπίου), Αυλωνίτης, Κοψαχείλης, Ταφίλι, Καράμπελας, Δαρζέντας, Αναστασόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply