stoplekto
Ανανέωσε και ο Ζώτο στον Αμπελακιακό
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Αμπελακιακός.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ
Ανανέωση συνεργασίας με τον δεύτερο αρχηγό μας, Ζώτο Κίντι
Στον Αμπελακιακό δεν χτίζουμε μόνο ομάδες. Χτίζουμε οικογένειες. Και μέσα σε αυτή την οικογένεια, υπάρχουν παιδιά που δεν φόρεσαν απλά τη φανέλα — την τίμησαν, την πόνεσαν, τη δάκρυσαν και τη δόξασαν.
Ένας από αυτούς είναι και ο Ζώτο Κίντι.
Από τα σπλάχνα των Ακαδημιών μας, μέχρι την καθιέρωσή του ως δεύτερος αρχηγός της ανδρικής ομάδας, ο Ζώτο δεν έχει αλλάξει ποτέ του στρατόπεδο. Πιστός, αγνός και αληθινός. Μεγάλωσε μαζί μας, και τον βλέπουμε κάθε χρόνο να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά και ανθρώπινα, με συνέπεια, πάθος και αφοσίωση.
Ένταση, καθαρό μυαλό, μαχητικότητα και ήθος — αυτά κουβαλάει κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Μα πάνω απ’ όλα, κουβαλάει την καρδιά του Αμπελακιακού.
Γι’ αυτό και συνεχίζουμε μαζί και τη νέα χρονιά!
Ο Ζώτο θα είναι ξανά δίπλα μας, δεύτερος αρχηγός, φίλος, μαχητής και κομμάτι της ψυχής αυτού του συλλόγου.
Ζώτο, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις δώσει. Και για όλα όσα συνεχίζεις να δίνεις — με το ίδιο βλέμμα, την ίδια σπίθα και την ίδια αγάπη για την ομάδα.
Μαζί και φέτος. Για τον Αμπελακιακό. Για την οικογένειά μας.

