Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωσε και ο Χουχούλης στον Αμπελακιακό

Published

on

Σε μια ακόμα ανανέωση ποδοσφαιριστή προχώρησε το ΔΣ του Αμπελακιακού. Η ανακοίνωση αναφέρει:


Ανακοινώνουμε την ανανέωση του συμβολαίου του εξαιρετικού ποδοσφαιριστή μας, ΘΟΔΩΡΗ ΧΟΥΧΟΥΛΗ, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Αμπελακιακού!
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις εξαιρετικές ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για τον άψογο χαρακτήρα του. Η συνέπειά του στις προπονήσεις, η επαγγελματική του συμπεριφορά και η αφοσίωσή του στην ομάδα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Πάντα στην ώρα του, πάντα έτοιμος να δώσει το 100% του και είναι ένας παίκτης που τιμά τη φανέλα του συλλόγου μας.
Είναι αγαπητός σε όλους τους συμπαίκτες του και στο προπονητικό επιτελείο, κάτι που επιβεβαιώνει ότι στον Αμπελακιακό δεν ψάχνουμε μόνο για καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για καλούς χαρακτήρες. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας είναι μια μεγάλη οικογένεια, και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ενσαρκώνει αυτήν ακριβώς την φιλοσοφία.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την ανανέωση του συμβολαίου του, θα συνεχίσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα μας και να συνεισφέρει στην επίτευξη των στόχων μας.
Καλη αγωνιστικη σαιζον Θοδωρη και ευχόμαστε να συνεχίσουμε μαζί για πολλές ακόμα επιτυχίες!