Connect with us

stoplekto

Ανανέωσε ο Μ. Πράσινος στους Νέους Δραπετσώνας

Published

on

Το Δ.Σ. των Νέων Δραπετσώνας, συνεκτιμώντας την πολύ καλή πορεία της ομάδας της ομάδας αλλά κυρίως το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια (όλοι οι παίκτες μια παρέα) και θεωρώντας υπεύθυνους γι’ αυτό το προπονητικό team  της ομάδας, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μανώλη  Πράσινο, το βοηθό προπονητή  Π. Παπαγεωργίου και τον γυμναστή  Δ. Σαρρηγιαννάκη, τους οποίους και ευχαριστεί  θερμά για την ανανέωση της συνεργασίας τους για την δουλειά τους, για το ήθος τους.

Επίσης, το Δ.Σ. των Νέων Δραπετσώνας προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με τους φυσιοθεραπευτές  Θ. Φωτόπουλο και κα. Κυριάκου, την διατροφολόγο  Μ. Παπακωνσταντίνου, ενώ έκλεισε συμφωνία με τη μασέρ  Δ. Λενγκέλοβα και τις νοσηλεύτριες  Δ. Κατσικογιάννη και κα. Ε. Παπαδοκυμάνη, οι οποίες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αγώνες και προπονήσεις.

*Παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διοργάνωσαν οι Νέοι Δραπετσώνας στη μνήμη του Γιάννη Τσιτάκη .

Αρχικά έγινε μνημόσυνο ενώ μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία που εκφώνησε ο κ. Β.Ταουξής για τον αξέχαστο Γιάννη

Παρόντες η οικογένειά του, η αντιδήμαρχος Κερατσινίου/ Δραπετσώνας Σταυρούλα  Συράκου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Σταύρος  Καρακασίδης, εκπρόσωποι ομάδων συμμετεχόντων στο τουρνουά και οι ακαδημίες των Νέων Δραπετσώνας που βραβεύτηκαν .

* Η Αμφιάλη κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά αφού νίκησε στον τελικό με 2-1 τους Νέους Δραπετσώνας .

Για την τρίτη θέση ο ΑΣ Ποντίων επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Κερατσινίου .

Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Νέοι Ευγενείας  που νίκησαν με 3-2 τον Πειραϊκό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply