Connect with us

stoplekto

Ανανεωμένο ξεκινά την χρονιά το Γαλάτσι

Published

on

Ανανεωμένος θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γαλάτσι, σήμερα (12/9), στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Κολωνό για το Κύπελλο ΕΠΣΑ. Ο Πάρις Βάλβης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκαν ακόμα δέκα ποδοσφαιριστές συνδυάζοντας την εμπειρία με το ταλέντο.

Αρχικά, συμφωνητικό συνεργασίας υπέγραψαν τέσσερις παίκτες, όπως οι Γιάννης Δήμας, Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Σαρέλης και Βίκτορας Στεφανόπουλος. Ο 19χρονος Δήμας αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Ηρακλείου έχοντας καλές συστάσεις. Πέρυσι, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό για τους ‘νερατζούρι’ αλλά τον Γενάρη μεταπήδησε στον γειτονικό Ερμή για περισσότερες συμμετοχές, σημειώνοντας 24 (1.450′) και 3 γκολ συνολικά. Από το Ηράκλειο, μεταγράφηκε και ο 18χρονος Στεφανόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός δεν μπορούσε να βρει χρόνο στους υπερπρωταθλητές της Αθήνας και ήρθε με φιλοδοξίες στους ‘κυανόλευκους’. Επόμενος ο Γιώργος Παπαδάκης από την Λυκόβρυση. Ο 24χρονος αριστερός μπακ συνέβαλε κι αυτός στην περσινή πετυχημένη χρονιά των ‘κυανοκίτρινων’ έχοντας 13 συμμετοχές, 3 τέρματα και δίνοντας λύσεις. Τελευταίος του πρώτου ‘πακέτου’ ο 22χρονος Χρήστος Σαρέλης από τον Λαρισαϊκό. Πρόκειται για τον πολυθεσίτη χαφ, ο οποίος ‘έγραψε’ πέρυσι 20 συμμετοχές (1471′), 5 γκολ και ήταν από τους ηγέτες του συλλόγου προερχόμενος από την Ελευθερούπολη.

Στην συνέχεια, πέρασαν την πόρτα της Διοίκησης για να υπογράψουν οι Δημήτρης Καραμπέτσος, Σπύρος Θεοδωρακάτος και Τόλης Ψαρρής. Ο πρώτος χρειάζεται πολλές συστάσεις, μιας και διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και ίσως τον βλέπουμε για τελευταία χρονιά στα γήπεδα. Ο πολύπειρος αμυντικός χαφ πέραν της σημαντικής προσφοράς του στην Εθνική Beach Soccer, έχει αγωνιστεί σε πολλούς συλλόγους, όπως η Κηφισιά, η Πεύκη και πέρυσι η Ελπίδα Ασπροπύργου. Ο Ψαρρής είναι ακόμη ένας άσος που προέρχεται από την ΑΕ Ηρακλείου. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στην Ένωση για ένα χρόνο, ενώ προηγουμένως έπαιζε βασικός για λογαριασμό του συντοπίτη Ερμή έχοντας δύο γεμάτες σεζόν. Την τριάδα κλείνει ο Θεοδωρακάτος, επίσης, από την ΑΕ Ηρακλείου. Ο 23χρονος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε έπειτα από ενάμιση χρόνο στους ‘νερατζούρι’ και ένα εξάμηνο στην Αλσούπολη. Στους ‘πράσινους’ αγωνίστηκε από Γενάρη και έδωσε χρήσιμες βοήθειες με 2 γκολ σε 16 συμμετοχές. 

Τον κύκλο των ανακοινώσεων έκλεισαν ακόμα τρεις παίκτες. Ο λόγος γίνεται για τον έμπειρο χαφ Σπύρο Κλάδη (32 ετών), παίκτη με γεμάτες χρονιές τελευταία σε Βριλήσσια και Λυκόβρυση. Επιπρόσθετα, τα ‘γαλανόλευκα’ θα φορούν ο 18χρονος επιθετικός Δημήτρης Κυριλλίδης από τις υποδομές του Ατρομήτου Αθηνών και ο 28χρονος Νώντας Καλαμαράς, ο οποίος επιστρέφει από την Λήμνο αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.