Connect with us

stoplekto

Ανανιάδης στην Νέα Πέραμο

Published

on

Ο Γιώργος Ανανιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νέας Περάμου. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ελευσινιακού συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και ήδη έπιασε δουλειά για να οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η διάρκεια της συνεργασίας με τον σύλλογο της Νέας Περάμου είναι ανοικτή καθώς ο ταλαντούχος προπονητής αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να φύγει στο εξωτερικό για εργασία.

Ο Ανανιάδης έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της Νέας Περάμου και τα τμήματα υποδομών που διαθέτει.

Την ικανοποίηση του για την πρόσληψη του νέου τεχνικού εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Σεβαστής που μας είπε: « Θεωρούμε ότι κάναμε την κατάλληλη επιλογή γιατί ο κ. Αναανιάδης είναι ένας πολύ καλός τεχνικός που γνωρίζει άριστα την Α’ Κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον μέχρι τώρα προπονητή Παναγιώτη Δρίζο που είναι ένας στρατιώτης της ομάδας και βοηθά όποτε του το ζητήσουμε .»

*Γυμναστής θα συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κώστας Πατσιονίδης .

*Μια ιδιαίτερη διάκριση για τον σύλλογο της Νέας Περάμου. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Μιχάλης Πλούμπης προσελήφθη στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου.

 

Ο Σωτήρχος πάει για Ελευσινιακό

 

Η αποχώρηση του Γιώργου Ανανιάδη από την τεχνική ηγεσία του Ελευσινιακού δρομολογεί εξελίξεις στον σύλλογο.

Χρέη προπονητή εκτελεί το διάστημα αυτό ο Δήμος Ρόκας , αλλά η λύση αυτή είναι προσωρινή , καθώς σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες της στήλης, θεωρείται σίγουρο ότι θα αναλάβει τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Σωτήρχος μέχρι τώρα προπονητής της Πανελευσινιακής Ένωσης .

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply