Connect with us

Uncategorized

Ανδρέας Φασουλής: Mε τεράστια διαδρομή στο ποδόσφαιρο ο Παναργειακός

Published

on

Μήνυμα – κάλεσμα-  στον κόσμο έδωσε στην δημοσιότητα ο νέος  πρόεδρος του Παναργειακού Ανδρέας Φασουλής αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Βρισκόμαστε όλοι σε μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπου κατά το παρελθόν έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές με τεράστια διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Εγώ προσωπικά αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικό συμβούλιο είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας, αλλά συγχρόνως αισθανόμστε το μέγεθος της ευθύνης και των υποχρεώσεών μας απέναντι στους Αργείους.

 

Είμαστε υπερήφανοι επίσης για τη δημιουργία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου τμήματος υποδομής, των «Νέων Παναργειακού» (που θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα) και για το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα απαρτίζεται για πρώτη φορά, σχεδόν αποκλειστικά, από ντόπιους ποδοσφαιριστές .

 

Στους «Νέους Παναργειακού» δίνουμε μεγάλη σημασία γιατί θεωρούμε ότι είναι το μέλλον του συλλόγου και θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα νέα αυτά παιδιά σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να επανδρώσουν σταδιακά από την επόμενη κιόλας περίοδο την πρώτη ομάδα .

 

Ευχαριστώ τους γονείς των νέων αυτών ποδοσφαιριστών που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ακαδημίες των κ. κ.Καλτάκη, Μεφσουτ και Αγγελόπουλου οι οποίοι για να πάρει σάρκα και οστά ένα όνειρο ετών για τη δημιουργία υποδομής στο σύλλογο, έβαλαν την πόλη του Άργους και συγκεκριμένα τον Παναργειακό πάνω από τα προσωπικά τους συμφέροντα. Καλώ όλες τις υπόλοιπες ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής να πράξουν το ίδιο φέρνοντας νέα παιδιά στους Νέους Παναργειακού, με σκοπό να εξελιχθούν και να φορέσουν κάποια μέρα τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου της περιοχής.

 

Εμείς στη διοίκηση έχουμε ένα 3ετές πλάνο και ο στόχος για φέτος είναι να μπουν γερές βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας του ονόματος του Παναργειακού.

 

Καλούμε τους κατοίκους όλης της περιοχής να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια να κάνουμε τον Παναργειακό μεγάλο και τους Αργείους υπερήφανους ξανά για αυτήν την ομάδα.

 

Ευχαριστώ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply