Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανοιχτές προπονήσεις στην Ακαδημία του ΑΟ Χρυσούπολης

Published

on

⚽ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ! 🔵🟠

Η Ακαδημία του Α.Ο. Χρυσούπολης ανοίγει τις προπονήσεις της και προσκαλεί παιδιά γεννημένα από το 2010 έως και το 2013 να έρθουν στο γήπεδό μας, να προπονηθούν μαζί μας και να γνωρίσουν από κοντά την ποδοσφαιρική μας φιλοσοφία.

📅 Από 25 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου
👦 Ηλικίες: 2010-2013
⚽ Τμήματα: Κ14 | Κ15 | Κ16 | Κ17
📍 Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης, Περιστέρι
🆓 Χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής

Οι ανοιχτές προπονήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των συγκεκριμένων αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας μας, στα οποία υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τα τμήματά μας και να γνωρίσουν τους ανθρώπους, τον τρόπο δουλειάς και το αγωνιστικό περιβάλλον του Α.Ο. Χρυσούπολης.

Εφόσον μετά τις ανοιχτές προπονήσεις υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για τη συνέχιση της συνεργασίας, από τις 7 Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα ενταχθούν στην κανονική ροή και στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

📲 Θέλεις να συμμετάσχεις;

Συμπλήρωσε την Αίτηση Δοκιμαστικού στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αίτηση Δοκιμαστικού

Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας ενημερώσουν για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των προπονήσεων κατά το διάστημα 25/08-06/09.

🔵🟠 ΔΟΚΙΜΑΣΕ – ΜΑΘΕ – ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Α.Ο. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΙΖΟΥΜΕ – ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ – ΝΙΚΑΜΕ ΜΑΖΙ!